Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Suzuki DS80 Engine Informasjon

The Suzuki DS-80 er en langvarig dirt bike som har vært på markedet i mer enn 30 år. Off-road entusiaster favorisere sykkel for sin robuste konstruksjon, enkel håndtering og pålitelig ytelse. Den relativt små og enkle motoren gjør også gjør-det-selv-vedlikehold og gjenoppbygger ganske enkel. Early Years

Den originale DS-80 ble produsert i 1978. Denne lille gule dirt bike ble bygget for ungdom og nybegynnere. Det startet enkelt og kjørte som det skal, men mistet litt kraft i bakker. Sykkelen hadde en 79-cc luftkjølt, ensylindret, to-takts, fem-trinns motor som kjørte på en topp 7500 RPM.
Egenskaper

gamle DS-80 var en grunnleggende kick-starte sykkelen med kjededrift og et stål-pipe eksos. Inkludert en full (5-liter) tank av gass, var sykkelens vekt ca 132 pounds. Toppfarten var ca 46 miles per time.
Nyere og større

nyere DS-80 er en større, raskere sykkel med en ensylindret, firetaktsmotor med et volum på 644 cc. Det er en elektrisk startsystem og fem hastigheter, samt fremre og bakre skivebremser. Motoren drivstoff kapasitet har økt til 3,4 liter og hele sykkelen veier inn på 324 pounds, slik at det ikke lenger en nybegynner sykkel.
Issues

DS80 motor hadde både drivstoff og olje fylle caps. Mange eiere som rett og slett fylt tanken med blyfri gass funnet sine motorer fusker og mister kraft. Selv med en egen olje fyll, er det best å legge to-takts motor olje i forholdet ca 01:32 til gassen når du fyller bensin en motor av denne størrelsen.
Vedlikehold

Dirt sykler som DS80 er også utsatt for begroing av tennplugger, forgassere, og luftfiltre av støv, grus og skitt plukket opp fra stien. For best ytelse bør disse motorene regelmessig tas fra hverandre, inspiseres, og rengjøres grundig, deres olje endret, og deres luftfiltre skiftes

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149667.html

Previous:
Next:

Racing skole