Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Drift på en Race Driver Grid

Evnen til å gjennomføre en kontrollert drift, eller "power slide," i bilen ikke bare tjener til å demonstrere din evne som en racing-entusiast, men kan også gjøre deg kjent med håndteringsegenskapene din bil. Ved å lære hvordan du skal inn og ut av en kontrollert drift, vil du kjenne igjen i fremtiden når bilen er på randen av å miste kontrollen. Bevæpnet med denne kunnskapen, kan du ta skikkelig korrigerende tiltak mens du kjører, enten på byens gater eller en racerbane. Du trenger
Race hjelm
Brannslukker
Bil
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse til Drift bilen på Track
en

Spør et offisielt om banen tillater drivende. Drivende reglene kan variere avhengig av sporet, og noen eiere eller organisasjoner kan ikke tillate det under noen omstendigheter. Bestemme reglene vil bidra til å unngå oppsigelse fra sporet, eller til og med en bot.
2 Uansett hvilken hastighet du kjører på en racerbane, bruker hjelm for sikkerhet.

erverve riktig sikkerhetsutstyr som trengs for å drive bilen --- hjelm og brannslukningsapparat. Bruk din sikkerhetsbelte også, på grunn av det høye nivået av g-krefter du vil møte og sikkerhetsrisiko som utgjøres av drivende.
3

Look for å se om bilen er en front- firehjulsdrift eller bakhjulsdrift kjøretøy. Vite hva slags drivverk kjøretøyet har --- ikke bare for forsvarlig gjennomføring av en drift, men for å opprettholde sikkerheten.
Drifting for Rear-hjulsdrevne kjøretøy
4

Accelerate til ca 40 miles i timen (mph) på en rett del av banen som direkte står foran en sving. Å forsøke ditt første drift, skriv svinger ved lavere hastigheter for å bli komfortabel med kjøreegenskaper av kjøretøyet.
5

Brake litt før du går inn i kurven. Skifte bilens girkasse, enten automatisk eller manuell, i et lavere gir.
6

Angi turn. På toppen, eller midten av svingen, gjelder nok throttle å gjøre bakhjulene mister grepet på asfalten mens du vrir på rattet i retning av kurven enda mer.
7

Slå styre-hjulet i motsatt retning av kurven for å styre vinkelen der bilen vil gli. Dersom bilen din blir for skarpt inn i svingen mens drivende, vil du miste kontrollen og spinne bilen.
8

Avslutt drift ved å løfte foten fra gassen og litt snu hjulet i retning av raset.
Drifting for Front-hjulsdrevne kjøretøy
9

akselerere til ca 40 km /h på en rett del av banen som direkte fortsetter en sving. Å forsøke ditt første drift, skriv svinger ved lavere hastigheter for å bli komfortabel med kjøreegenskaper av kjøretøyet.
10

Brake litt før du går inn i kurven. Skifte bilens girkasse, enten automatisk eller manuell, i et lavere gir.
11

Angi turn. På toppen, eller midten av svingen, dra opp på bilens parkeringsbremsen, eller e-brems, for å gjøre bak-hjulene mister grep på asfalten mens du vrir på rattet i retning av kurven enda mer.

12

Slå rattet i motsatt retning av kurven for å kontrollere vinkelen der bilen vil gli. Dersom bilen din blir for skarpt inn i svingen mens drivende, vil du miste kontrollen og spinne bilen. Fordi bilen er forhjulsdrevet, vil du ikke være i stand til å fortsette en drift på veldig lenge. Bilen vil etter hvert slutte på grunn av mangel på momentum.
13

Avslutt drift ved å slippe din parkeringsbremsen og litt snu hjulet i motsatt retning av raset.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149666.html

Previous:
Next:

Racing skole