Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Trafikk skoler i Miami

Folk delta trafikk skolen for en rekke årsaker. Noen er første gang drivere og delta trafikk skolen for å få kjøreopplevelsen, få en lærendes tillatelse, og til slutt få en lisens. Andre er retten pålagt å delta på en DUI program eller trafikk skolen på grunn av kjøring brudd. Uavhengig av årsaken til stede, er det viktig å velge en hederlig skolen så din erfaring er morsommere (eller mindre smertefull). Følgende er en liste over trafikk skoler i Miami, Florida. DOTS trafikk skolen

DOTS Traffic School of Florida tilbud live, online, og DVD klasser til sine studenter. Live klasser inkluderer fire timer for grunnleggende kjøring forbedring, åtte timer for mellomlagring kjøring forbedring, 12 timer for avansert kjøring forbedring og en fire-timers narkotika og alkohol trafikk bevissthet kurset. Disse klassene tilbys hele uken og helgen i både morgen og kveld. I tillegg er en fire-timers stoffet alkohol trafikk bevissthet kurs som tilbys via Internett eller DVD.

DOTS Trafikk School7500 NW 25th Street # 119Miami, 33122 FL (305) 513-0063 dotstrafficschool.com
Metro trafikk skolen

Metro trafikk skolen er en Florida DMV-godkjent trafikk skole som tilbyr DUI programmer og Driving Lessons. Metros live-klasser dekke grunnleggende, middels og avansert kjøring forbedring (fire-, åtte-og 12-timers kurs), samt en Drug Alcohol Trafikk Awareness (DATA) klasse. Alle fire av disse kursene er også tilgjengelig på nettet, mens den grunnleggende kjøring forbedring klasse (fire timer) er den eneste som er tilgjengelig på DVD.

Metro Trafikk School7469 SW 8 STMiami, 33144 FL (305) 264-1551 metrotrafficschool. com
www.123driving.com

123driving.com nettstedet er en Florida DMV-godkjent trafikk skole som gir sjåførene muligheten til å fullføre sin opplæring på nettet . Besøkende til nettstedet kan velge mellom alternativer som inkluderer Florida trafikk skolen, Learners Permit (første gang drivere), DMV Test Online (første gang drivere), og Florida Driving Record.

123 Driving2740 SW Martin Downs Blvd. # 223Palm By, 34990 FL (888) 272-1493 123driving.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149704.html

Previous:
Next:

Racing skole