Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan finne Trafikk skoler i California

I California, varierer konsekvensene av trafikk brudd avhengig av innholdet av lovbruddet begått. Mens noen trafikk billetter kreve sjåføren å delta domstol, noen er lett tørkes bort ved å delta trafikk skolen eller ved å betale en bot. Med mindre en sjåfør får en forseelse overtredelse, er retten fremmøte unødvendig. Mens trafikken skolegang kan føre til oppsigelse av en trafikk billett, har manglende evne til å delta på mange negative konsekvenser. Når driveren er pålagt å delta trafikk skole i California, er det skoler spredt over hele staten for å velge mellom. Du trenger
Computer
Vis flere instruksjoner
en

California Department of Motor Vehicles (DMV) tjenester har en omfattende liste over godkjente trafikk skoler. Denne listen er tilgjengelig online på http://dmv.ca.gov/forms/ol/ol745.pdf og viser de godkjente skoler i alle landets fylker. En sjåfør kan gå på en skole av hans valg, men for å spare tid, er det best å delta på det nærmeste school.To komplett trafikk skolen, krever DMV at sjåføren fullfører 400 minutter med undervisning og videre advarer om at å skaffe en ferdigstillelse sertifikat uten å fullføre dette obligatorisk undervisning er et brudd på straffeloven.
2

For sjåfører som ikke ønsker å fysisk delta trafikk skolen, er det mange skoler som tilbyr online hjem studien kurs, som også er godkjent av biltilsynet . Når en sjåfør velger den elektroniske alternativet, anbefales det å melde seg på innen fem dager etter rettens tillatelse til å gi sjåføren nok tid til å fullføre kurset. I tillegg til engelsk, er kurset tilbys på andre språk som spansk, russisk og vietnamesisk i enkelte California fylker. Listen over skoler som tilbyr hjemme studien kurs kan nås på: http://www.ctsi-courtnetwork.org/home_study.html
3

Når en sjåfør har med hell deltatt trafikk Violator skole og fullførte kurset, er et sertifikat for ferdigstillelse utstedt. For å få dette sertifikatet, sjåføren ikke bare trenger å fullføre timer utpekt, men også behov for å betale alle avgifter som forfaller. Når en driver ikke er i stand til å fullføre kurset innen den fastsatte tid, kan hun be om en 30-dagers utsettelse.
4

Mens California loven tillater for avvisning av mindre trafikkforseelser ved frammøte på trafikk skolen, det gjelder ikke denne tjeneste til sjåfører med klasse A, B eller kommersielle Klasse C lisenser. Når en driver som ikke er kvalifisert deltar trafikk skolen, rapporterer DMV dette som et brudd på førerens posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149732.html

Previous:
Next:

Racing skole