Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan bli en street racer

Hvis filmen "The Fast and the Furious" virket som en karriere opplæring film, er det sannsynligvis fordi du likte de intense gateløp scener. Street racing sin opprinnelse i Sør-California i 1950, der tenåringer og unge voksne raste modifiserte biler ned kvart mile strekninger eller på veier. På grunn av faren for ulykker, har de fleste stater forbød street racing. I et forsøk på å motvirke ulovlig racing, en rekke kommuner i California, Florida, Arizona og andre steder tillate juridiske gateløp, holdt på bestemte steder. Disse arenaer vert konkurranser, bekrefter ganger og gi pits for reparasjoner før og etter løpene. Du trenger
førerkort
Bil
Påmelding
Bilforsikring
Vis flere instruksjoner
en

Finn en rase som du kan ønske å inn. I et forsøk på å holde drivere fra hosting ulovlige gateløp, har en rekke kommuner startet organisere juridiske gateløp langs lukkede strekninger eller på lukkede spor av racing arenaer. Den første ressursen nedenfor gir et eksempel på lovlig street racing. Sjekk med din statens riksadvokatens kontor, ditt lokale lensmannskontor eller din lokale høvdingen rettshåndhevelse offiser avdeling for å spørre om en tidsplan og sted for noen juridiske street racing hendelser.
2

oppfylle noen pre-konsesjonskrav for regattaen eller organisasjon. For eksempel, krever National Hot Rod Association (nhra) alle potensielle syklistene å bli med i organisasjonen og få en nhra Competition License hvis en racer planer om å kjøre en bil kan passere kvart-mil i en tid med mindre enn 9,99 sekunder.

3

Ring arrangøren eller spillested å motta et løp registrering eller laste ned registrering fra arrangementet hjemmeside, der det er aktuelt.
4

Velg type løp du ønsker å delta. Arenaer tilbyr ulike typer race events. "Heads-up" stil løpene pit en driver mot hverandre i en enkel eller dobbel-eliminasjon, tidsbestemt drag race ned et sett lengde, for eksempel en fjerdedel eller 1/8-mile. "Handicap" raser utfordre en sjåfør å sette en tid da hans bil vil passere en viss avstand og løpet vinneren er driveren som best dekker den valgte tiden.
5

Fyll ut registreringsskjemaet og send det til organisasjonen eller møtested, sammen med eventuelle startkontingent.
6

Kontroller at bilen tilfredsstiller standarder eller grenser fastsatt av racing organisasjon eller spillested operatør. For eksempel Drar Qualcomm i San Diego setter en 93-decibel grense på lyden som kommer fra bilens eksos. The National Association of Legal Street Racing (NALSR) krever at en bildør åpen fra innsiden og utsiden, og det tillater ikke racing hvilken som helst bil med en roterende eller luftkjølt motor.
7

Gjør eventuelle endringer på bilen for å oppfylle standardene eller begrensninger av racing organisasjonen. Noen hendelser tillater lystgass-oksid systemer, mens andre krever at en sjåfør deaktivere disse systemene eller gi en cut-off switch.
8

Ta førerkort, registrering, bil, og eventuelt bevis på forsikring til sporet på løpsdagen. Hvis du er under 18 år dine foreldre eller foresatte må enten følge deg til banen og signere et skjema, eller send en attestert, pre-signert skjemaet. Vær oppmerksom på at noen steder krever et løp deltaker til kjøre bilen hennes til banen, mens andre arenaer eller organisasjoner tillater en driver å taue bilen hennes til raceway.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149685.html

Previous:
Next:

Racing skole