Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan gjøre en burnout med automatgir

Burnouts brukes til å varme opp et bilens dekk før et løp. De er også vant til å bare vise frem. Burnouts kan være en spektakulær utstilling av smelting gummi, som produserer en sky av hvit røyk. Burnouts er lett oppnås i girkasser, fordi du har mulighet til å rev motoren til høye turtall før slippe clutchen. Automatiske girkasser har ikke den samme luksusen, så du må bruke noen triks, spesielt hvis bilen i under-drevet. Du trenger
Vann
Oil
Vis Hell Mer Instruksjoner
en

generøse mengder vann på fortauet. Hvis du har en lav-hestekrefter, kan du også slukke området med olje for å redusere trekkraft.
2

Plasser kjøretøyet slik at bare drivhjulene er i vann eller olje. Dette kan innebære å sikkerhetskopiere inn i dammen med en rear-wheel-drive bilen, eller kjører fremover med en front-wheel-drive bilen.
3

Slå av alle traction control i bilen. Dette vil som regel kreve å trykke på en knapp på dashbordet, men rådfør deg med brukerveiledningen for kjøretøy-spesifikke instruksjoner.
4

Trekk i nødbremsen, hvis du har en forhjulsdrevet. Ikke gjør dette hvis du har bakhjulsdrift. I nødbremsen er vanligvis forbundet bare med bakhjulene, så det vil gagne forhjulsdrevne biler når du utfører en burnout, men hindre bakhjulsdrevne biler.
5

Trykk bremsepedalen med din venstre fot, og flytte bilen inn "drive".
6

Trykk gassen med høyre fot, mens du fremdeles holder bremsen med venstre fot. Bringe rpm opp til ca 4000.
7

Slipp bremsen. Momentet fra høyt turtall, kombinert med redusert veigrep, skulle bryte dekkene løs. Når trekkraft er tapt, er det lett å vedlikeholde burnout med høye rpm. For å unnslippe utbrenthet, bare la av gassen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149682.html

Previous:
Next:

Racing skole