Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Florida Trafikk Skoler

Trafikk skoler i Florida tjene to primære formål, og kan finnes i to primære arenaer. Trafikk skoler kurs er vanligvis kort, målt i timer i stedet for uker, og er enten en in-person eller online opplevelse. Delstaten Florida åpner for en reduksjon i poeng fra trafikk brudd etter fullføring av disse trafikk skole kurs og bidra til lavere forsikringskostnader for modne og trygge sjåfører. Trafikk skoler også lære en trafikk lov og rusmisbruk kurset, som er et obligatorisk kurs for de som søker en første gangs førerkort. Grunnleggende driver forbedring kurs (BDI)

Også kalt "unngå kollisjon kurs," disse tilbys til trafikk lovbrytere for å redusere mengden av punkter på førerens permanent kjøring posten. Gjennomføring av disse kursene hindrer forsikring priser stiger. I noen tilfeller omtalt i neste avsnitt, er dette en obligatorisk del av en setning for en drivende brudd. Men i de fleste trafikk brudd tilfeller, muligheten ta BDI er frivillig.
Når en BDI Course er påkrevd

BDI kurset er obligatorisk i følgende tilfeller Du var den på-feil driver i en krasj når en person ble fraktet til sykehuset, eller det var den andre krasjet i et år som var på over $ 500 i erstatning. Klassen er også obligatorisk i tilfelle du har passert en stoppet skolebussen, kjørte på rødt lys, deltok eller var en tilskuer til motorveien racing, eller ble sitert for hensynsløs kjøring.

Steder og Kostnader

Trafikk skoler er enten murstein og mørtel, betyr at de har en fysisk forretningsadresse, eller er helt online. Delstaten Florida sier at "trafikk skoler er oppført i den lokale telefonkatalogen under" kjøreopplæring "eller" trafikk skoler. ' "Men staten har også en liste over tilbydere godkjent av Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles på sin hjemmeside. Kostnadene ved hver skole varierer avhengig av skole deltok og hva slags klasse som deltok. Merk at det er en avgift for å erklære intensjon om å bruke en Florida trafikk skolen for juridiske årsaker, dette varierer fra $ 22 til $ 45 avhengig av beliggenhet
Andre typer klasser
Mens grunnleggende kurs er mer typisk kurs som tilbys, trafikk skoler tilbyr også andre kurs av ulike grunner. Den avanserte driver forbedring Kurset er obligatorisk for de som har en betinget lisens. Eldre sjåfør /forsikring rabatt kurs tilbys for pensjonister med sikte på diskontering forsikring. Trafikk lov og rusmisbruk kurs er obligatorisk for de som søker et førerkort for første gang, men er kravene ofte møtt av sjåføren utdanningsprogram på lokale skoler. Kontakt den lokale skolen distriktet for å spørre om hvorvidt kurset oppfyller statlige krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149724.html

Previous:
Next:

Racing skole