Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Georgia Racing Schools

Racing motorsykler og biler er en spennende ekstrem sport. I Georgia er det flere racing skoler som tilbyr begge typer trening like utenfor metro Atlanta-området. Syklistene på alle nivåer erfaring kan velge mellom å ta dagers kurs eller opplæring for en profesjonell racing lisens. For å overholde loven og omsorg for din personlige sikkerhet, ta racing klasser på sertifiserte racing skoler og lære de riktige teknikkene for kjøretøyet av valget. Ed Bargy Motorsykkel skole

Ed Bargy Motorsykkel School har kurs for ryttere på alle nivåer erfaring. Enten du ønsker å forfølge din lisens for en karriere i racing eller ta et innføringskurs, er det noe for alle på denne skolen. Læreplanen er delt mellom formell klasseromsundervisning og live-spor økter. Klassene blir undervist av Ed Bargy selv.

Ed Bargy Motorsykkel School337 Johnson Brady RoadCanton, 30115 GA (770) 345-6474 edbargyracingschool.com
Atlanta Motor Speedway Racing skole

Train hvordan å manøvrere en racerbil på samme spor som er vert for noen av dine profesjonelle racing favoritter. The Dale Jarrett Racing Adventure på Atlanta Motor Speedway Racing skole gir mulighet for amatører drivere for å lære å gå inn og ut av sporet, kjøre en racerbil og passere andre biler. På slutten av kurset, kan du kjøpe bilder og DVDer av din erfaring.

Atlanta Motor Speedway1500 Tara PlaceHampton, 30228 GA (877) 926-7849 racingadventure.com

Skip Barber Racing skole

Velg mellom en rekke racing kurs, inkludert ett-, to-eller tre-dagers racing skole, bil kontroll eller introduksjon til racing på Road Atlanta kurs i Braselton, GA. Instruktører ved skolen er enten nåværende eller tidligere sjåfører som har mange års erfaring. Mazdaspeed Racing skole kurs er den første og eneste klassene som bruker biler fra en profesjonell racing-serien. Seriøse studenter kan søke om en Sports Car Club of America (scca) Regional Konkurranse License ved gjennomføring av en tre-dagers kurs.

Skip Barber Racing School5300 Winder HighwayBraselton, 30517 GA (866) 932-1949 skipbarber.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149659.html

Previous:
Next:

Racing skole