Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Drift i en Suburban

Drifting et kjøretøy innebærer kryssing toppen av en sving med bakenden gikk ut i ekstrem overstyring og foran hjulene kompensere fullt ut countersteer. Drivende i en Suburban har flere utfordringer og roll-over risiko på grunn av sin høye vekt og tyngdepunkt. Drifting er svært farlig, og aldri akseptabelt på offentlig vei. Kjøretøy rase forberedelse er nødvendig, sammen med riktig verneutstyr for sjåføren og profesjonell opplæring. Du trenger
Driver sikkerhetsutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Den beste måten å lære å drive, er å delta på et profesjonelt sanksjonert hendelse eller en profesjonell drifting kurs . En institusjonalisert tilnærming er nødvendig fordi metodene for å kontrollere en drift varierer med bilens vekt, hastighet og type tur og sikkerhet er alltid en førsteklasses bekymring. Det er to Godkjenningsinstanser i USA: D1 Grand Prix og Formula D. Begge har programmer for nybegynnere, gi private asfalterte baner, og har omfattende spesifikasjoner for kjøretøy forberedelse og driver sikkerhetsutstyr
2

. forskning og utarbeide bilen for drifting. De grunnleggende endringer du trenger for drift kontroll er en limited slip differensial (LSD) og en justerbar fjæring. Omfattende tillegg som som sikkerhetsbur, rase sele, brann undertrykkelse system, og brenselcelle inngår i en lang liste over obligatoriske trinnene som trengs for å forberede bilen for drifting. Komplett kjøretøy sjekklister er tilgjengelig fra Godkjenningsinstanser. Alltid konsultere med en dyktig fagperson når du endrer et kjøretøy.
3

Forskning og forberede komplett driver sikkerhetsutstyr. Driver sikkerhet begynner med en skikkelig Snell sertifisert hjelm og inkluderer en brann motstandsdyktig rase dress, hansker og støvler. Komplett driver sikkerhetsutstyr informasjonen er også tilgjengelig fra Godkjenningsinstanser.
4

Siden drivende en Suburban er utenfor normen av drivende små lette biler med lavt tyngdepunkt, leie en profesjonell instruktør til å lære deg avansert nivå drivende ferdigheter. Faglige kurs vil lære deg ulike metoder for å sette i gang en drift og styring av drift vinkel i forskjellige hastigheter. Sørg for at du informerer dine instruktører av din plan for å drive en Suburban og verve deres profesjonell hjelp til å guide deg gjennom å gjøre overgangen til større bil med et høyt tyngdepunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149653.html

Previous:
Next:

Racing skole