Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Liste over Trafikk overtredere skoler i Sør-California

Møtende trafikk skolen kan være en skremmende og noen ganger skremmende opplevelse. Men med riktig instruktør, kan tiden du bruker på trafikk violator skolen faktisk være både lærerikt og givende - og det kan gjøre deg til en bedre sjåfør. Møtende trafikk skolen hjelper deg å unngå billetter i fremtiden. I noen tilfeller kan bevis for å ha gjennomført et kurs redusere forsikringspremier også. Low Budget trafikk skolen

Low Budget Traffic School (lowbudgettraffic.com) ble etablert i 1965 av Aaron Hernandez. Mr. Hernandez er en pensjonert Los Angeles politimann. Mr. Hernandez fortsatt lærer i klasserommet, instruerte elevene om fordelene ved sikker kjøring. Målet med virksomheten hans er å tilby lave kostnader, høy kvalitet kjøreopplæring for mennesker i Los Angeles County området. Det har også kontorer i Long Beach og Paramount.

4140 Paramount Blvd.

Lakewood, 90712 CA

(562) 496-2308

A1 Kjøring og trafikk skolen

A1 Driving og Trafikk School (a1safedriver.com) tilbyr en tilpasset tilnærming til kjøreskole. Denne skolen har vært i virksomhet siden 1965 og hovedsakelig tjener innbyggerne i Orange County. Eieren av skolen, Abraham Polanco, startet denne virksomheten for å bedre utdanne og tjene familiene i sitt fellesskap på vaner for sikker kjøring. Den har to steder, en i Los Angeles, og en i Orange County

11315 W. Washington Blvd

Los Angeles, CA 90066

(310) 390.. - 3303

Orange County Satellite Kontor

(714) 752-3748
Cheap trafikk skolen

Cheap trafikk skole (cheapschool.com) ble grunnlagt i 1962. Skolen ligger i Culver City-området i California. Billig trafikk skolen bruker en multimedia presentasjon for å holde elevene underholdt og engasjert gjennom helheten av kurset. Klasser tilbys på ulike steder i delstaten California. De tilbyr fleksible timeplaner på en rekke ganger i løpet av uken og i helgene.

4508 Atlantic Ave.

Long Beach, 90807 CA

(800) 234-7283
Ice House Comedy trafikk skolen

The Ice House Comedy Traffic School (icehousecomedy.com /html /trafficschool.html) tar en annen tilnærming til opplæring - ved å invitere studenter til å le ved hjelp av "trafikk humor." På kveldstid og i helger, opererer Ice House som en stat av California Department of Motor Vehicles Certified trafikk skolen. Late night imidlertid forvandler The Ice House Comedy trafikk skole i The Ice House Comedy Club. Trafikk skoleelever får to gratis billetter til et show ved gjennomføring av kurset.

24 Mentor Ave

Pasadena, CA 91106

(626) 683-8584

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149735.html

Previous:
Next:

Racing skole