Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Santa Clara County, California, trafikk skoler

Santa Clara County, som ligger i det sentrale California og den sørlige delen av San Francisco Bay-området, er hjem til millioner av innbyggere og en rekke motorveier og motorveier. Når du får en billett for brudd på en trafikk lov i Santa Clara County, kan du delta trafikk skolen for en dag og spare deg selv et punkt på din kjøring posten. Som kan spare deg for hundrevis av dollar i høyere forsikring priser. Allied Driving School

Allied Driving School ligger på 3550 Steven Creek Blvd., 210 suite, i San Jose, California. Nivået en trafikk skoleklasse varer åtte timer, med seks timer og 40 minutter på den tiden brukt i klasserommet. Skolen, som har vært i bransjen i 30 år, følger regelverket fastsatt av staten Department of Motor Vehicles og Santa Clara County domstoler og bruker bare heltidsansatte instruktører som er lisensiert av DMV. Du må ringe 408-972-4591 å få et tilbud på hvor mye klassene kostnad.
Cheap trafikk skolen

Cheap trafikk skolen er en anerkjent alternativ for trafikk skolen ved Gilroy, Los Gatos, San Jose og Santa Clara domstol filialer i Santa Clara County. Skolens hjemmeside touts mer enn en million akademikere og 30 år i selskapet. Ifølge organisasjonens nettsted, er instruktører bevæpnet med morsomme trafikk vitser og bruke en opphavsrettsbeskyttet flip-kartsystem med videoer. Tallet for bedriftens kontor er 800-234-7283.
Pizza 4U Flott Komikere trafikk skolen

Anken av Pizza 4U trafikk skole er det varmt , er fersk pizza del av trafikken skoleopplevelse. Ifølge selskapets hjemmeside, er klasser tilbys lørdager, søndager, kvelder og dager. Det er er operatører tilgjengelig 6:30-22:00 på hverdager og 06:30 til 20:00 i helgene på 800-889-0514. Spesifikke beste beliggenhetene er ikke oppført på nettsiden, så du må ringe for mer informasjon. Gilroy, San Jose, Santa Clara og Sunnyvale domsdistrikter har godkjent Pizza 4U for å slette trafikk brudd billetter.
Comedy skole trafikk skolen

perk av å delta Comedy skole Trafikk School i Santa Clara County er to gratis billetter til en komedie show med registreringen betaling. På slutten av den åtte timers trafikk skolen sesjon må du bestå en test. Skolen fokuserer på å gjøre vitser for å lette stemningen i timene. Komedie skole trafikk skolen er godkjent av Gilroy, Los Gatos, San Jose, Santa Clara og Sunnyvale domsdistrikter. Ring 800-341-5554 for steder og timeplaner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149718.html

Previous:
Next:

Racing skole