Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Trafikk ordensreglement i California

I California, funnet noen bilist skyldig i en mindre trafikk brudd som ikke har begått noen andre brudd løpet av de foregående 13 måneder kan tildeles trafikk skolen. Trafikk skolen gjør bilisten til å ta en ett-eller to-dagers kurs som, hvis gjennomført, vil holde bevegelige brudd fra å vises på violator kjøring posten. Valgbarhet

Bilistene dømt for trafikk brudd er kvalifisert til å delta trafikk skolen en gang hver 13 måneder, tiden for valgbarhet er beregnet ut fra brudd dato til brudd dato. Dessuten har forseelsen til å være mindre og bære bare ett poeng på bilist DMV rekord for bilisten å være kvalifisert. Kommersielle lisenshaverne er helt kvalifisert for trafikk skolen. Også, hvis henvisningen utstedt har andre kostnader på det som krever bilisten å fremlegge bevis for korreksjon, slik som en brukket hale lys, for eksempel, så bilisten må sørge for at bevis for korreksjon før trafikken skolen kan tildeles ved en domstol .
Oppmøte
p Det er opp til den personen tildelt trafikk skolen for å finne en skole for sine valg og fullføre kurset der. Trafikken domstol, men er nødvendig for å gi overtrederen med en liste over domstol-godkjente skoler som tilbyr et program bestående av minst av 12 timer med undervisning. Før han begynte på skolen, har bilisten til å betale en $ 49 administrasjonsgebyr og en kausjon beløp, som kan gjøres enten via post eller ved personlig fremmøte. En egen avgift er da nødvendig å bli utbetalt til trafikk skolen bilisten vil delta. I California, kan trafikken skole være ferdig enten i en fysisk klasserom eller via Internett.
Unnlatelse av å fullføre

Violators er gitt 90 dager til å fullføre retten pålagt skolegang og sende et sertifikat for ferdigstillelse til retten. Ingen utvidelser av 90-dagers perioden til komplett trafikk skolen kan gis av retten. Dersom dokumentasjon for fullført ikke er sendt innen forfallsdato, så saken er lukket, er det Dept. of Motor Vehicles varslet og innledende trafikk forseelse går på overtrederen rekord. Alle som unnlater å fullføre hele eller en del av sin tildelte trafikk skolen straffeutmålingen kan bli belastet med en forseelse krenkelser (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149715.html

Previous:
Next:

Racing skole