Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Liste over godkjente trafikk skoler i California

Bilistene i California som kreves for å fullføre en trafikk skole kurset har bokstavelig talt hundrevis av steder over hele staten for å velge. Staten Department of Motor Vehicles sporer og viser alle akkrediterte trafikk skoler i California, og reisen til å finne en skole eller en gruppe av skoler begynner på DMV hjemmeside. Liste over skoler

California motorvogn avdelingens nettside er den definitive kilden for en omfattende, up-to-date liste over godkjente California trafikk skoler. Listen oppdateres månedlig, inkluderer navnet og telefonnummeret til hver skole, samt annen informasjon, som for eksempel avgifter for å delta på skolen. Listen over godkjente trafikk skoler sorterer alfabetisk etter fylke og senere etter by i hvert fylke.
Licensing Status

Etter å finne en skole eller skoler av renter på listen, sjekke lisensiering status på nettet for å sikre at skolen fortsatt opererer i god stand med staten. Besøk California DMV er "Occupational License Status Information System" og søk etter skolen. Etter å ha klikket på "Søk" knappen, vises en side som inneholder en ansvarsfraskrivelse og juridiske merknader som du må godta for å fortsette. Les avtalen og klikk deretter på "Jeg godtar" hvis du ønsker å fortsette.
Finne en skole

Etter godtar vilkårene, vises en ny side . Nær toppen av siden, oppmerksom på at det leder deg å velge en virksomhet kategori for å fortsette. Plukk "Traffic Violator School" fra alternativene i nedtrekkslisten og skriv inn skolens navn. Alternativt, hvis du ikke har navnet på en skole, skriv en by og postnummer. Deretter klikker du på "Get License Information"-knappen.
Lisensopplysninger

Den resulterende siden som vises har informasjon om en bestemt virksomhet, hvis du oppgitt et navn, eller i stedet den viser alle trafikk skoler med byen og postnummeret du tastet inn. Hvis presentert med en liste over trafikk skoler, klikk på linken som er knyttet til virksomheten for å se detaljene knyttet til virksomheten. Den info inkluderer vanligvis skolens navn, sin gate-og postadresse, telefonnummer, eiers navn og virksomhet lisens nummer, blant annet informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149739.html

Previous:
Next:

Racing skole