Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan å undervise ved en trafikk skole

Trafikk skole er ofte tilbys av en lokal sheriff kontor undervise trafikkfarlige situasjoner. Klasser ofte dekker fag som defensiv kjøring, kjøring svekket, betydningen av sikkerhet begrensninger, gjelder reglene i veien og farene ved fartsovertredelse. Mange forsikringsselskaper tilbyr rabatter til sjåfører som deltar trafikk skolen. Hvis du er interessert i å undervise en trafikk skoleklasse bør du følge trinnene nedenfor. Instruksjoner
en

Finn trafikk skoler i ditt området og lære om de ansette praksis av disse trafikk skoler. Spørre om tilgjengelige undervisningsstillinger med disse trafikk skoler og kravene for sysselsetting.
2

få de nødvendige ferdigheter som vil kvalifisere deg til å undervise på en trafikk skole. Disse kravene varierer fra skole til skole, men kan være svært like. Arbeidet med å skaffe de ferdighetene du trenger for trafikk skoler som du har tenkt å søke om en lærerstilling.
3

Skaff noen sertifikater som er nødvendig. Mange trafikk skoler krever at du har sertifisering av National Safety Council.
4

Send inn en søknad til trafikk skoler fremheve dine kvalifikasjoner for jobben. Du kan kvalifisere til å undervise på en trafikk skole hvis du oppfyller alle kravene i jobben og gjøre det bra under søknadsprosessen.
5

Forstå læreplanen for trafikk skolen. De trafikk skolen koordinatorer kan be deg om å gi innsikt i hvordan du vil presentere den nødvendige materialet.
6

Adapt en effektiv undervisning stil. Etter at du er ansatt og begynner å undervise ved en trafikk skole, bør du utvikle en stil av undervisning som holder elevene engasjert og gir informasjon på en måte som de lett kan behandle og ta vare på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149695.html

Previous:
Next:

Racing skole