Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Muscle Car Drag Racing tips

Muscle biler er den mest populære typen bil til bruk for dragracing. Dragracing er en konkurranse hvor to biler kjøre mot hverandre for å se hvilke som er raskest. Avstanden i de fleste dra løp er en kvart mile, eller 1320 fot. Dragracing kan se lett å gjøre etter å ha sett et løp, men det er noen tips for å hjelpe deg å få kanten på konkurransen. Før Drag Race

Fjern eventuelle last eller flyttbare elementer fra bilen. Jo mindre bilen din veier, jo raskere vil det gå nedover sporet. Etter å forberede bilen, flytte til tech baner og stille opp i rett bane. En kjørefelt ledsager vil fortelle deg hvilken fil du skal stille opp i henhold til din bil og hastighet. Bilen vil bli inspisert og en rekke vil bli skrevet på frontruten og vinduet. Vente i kjørefeltet for å få instruksjoner fra sentralbordet på når du skal flytte og når du skal ta turen til startstreken. Under vente i kø, holde bilen kjølig. Slå av motoren i stedet for å holde den i bruk. Hvis du ønsker å holde det kult, legg en pose med is på luftinntaket mens motoren er slått av. Sørg for å fjerne isen før racing.
Staging

Når du gjør det til baner på banen, vil en ledsager fortelle deg hvilke kjørefelt på sporet å flytte til. Trekk opp og gjøre en liten burnout hvis du vil. Dette varmer dekkene, noe som gjør dem holde seg til sporet for en bedre start. For vanlige gatedekk, dette faktisk ikke hjelper mye. Du trenger bare å gjøre en burnout hvis du bruker dra radials eller slicks.

Kjør rundt i vannet boksen for å unngå å få vann i trådene på dekkene dine. Trekk opp til startområdet, slik at du kan tydelig se lysene på startstreken bord, kalt et juletre. De to små gule lysene på toppen kalles iscenesettelse lys. De lyser opp en om gangen for å fortelle deg når forhjulene er i riktig posisjon. Trekk opp sakte til bjelkene slik at fronten av dekket ditt stopper strålen fra å gå over sporet. Dette er da den første oppsetningen lys vises. Rull opp noen flere inches til det andre lyset kommer på.

Nå komme i posisjon til å ta av. Trykk gassen til rev motoren og hold den. Hvis bilen er standard, sette det i første og holder clutchen nede mens du holder gasspedalen trykkes. De tre gjenværende gule lysene på juletreet tennes ett om gangen, fra topp til bunn, til det grønne lyset på bunnen av treet tennes. Du bør ta av så snart den siste gult lys kommer på, slik at når det grønne lyset kommer på, er du faktisk flytter fra startposisjonen.
The Race

Etter å ha forlatt startstreken, trykker gassen slik at bilen tar av, men ikke trykk den til gulvet. Muskelbiler har mye makt, og hvis pedalen er i gulvet, vil du ende opp med å gjøre en stor utbrenthet stedet for å ta av. Når du er trygt vekk fra startstreken og flytte nedover sporet, trykker pedalen til gulvet. Hvis bilen din er standard, trykker pedalen til gulvet og bare slippe det et sekund mens engasjerende clutchen for å skifte gir.

Trykk pedalen helt tilbake til gulvet og fortsetter nedover sporet inntil du er helt passerte målstreken. Nå la av gassen helt og brems forsiktig til du blir stoppet. Det er en adkomstvei på slutten av sporet for deg å kjøre på. Forlate banen så raskt som mulig slik at de neste syklistene kan begynne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149650.html

Previous:
Next:

Racing skole