Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Heel-Toe Shifting Teknikker

Ferdigheter og teknikker for race kjøring er ofte aktuelt å kjøre trikk. Visse race kjøring teknikker gi førere med verktøy for å stabilisere og bedre kontrollere sine gate biler. Teknikker som heel-and-toe nedgiring bedre kjent drivere med bremsing og balanse i et kjøretøy. Søknader

Denne metoden for nedgiring brukes vanligvis av rase drivere. Den brukes til å oppnå glatte, raske nedgiringer uten å forstyrre bilens balanse foran til bak. Hæl og tå nedgiring kan også brukes når du kjører trikk.
Technique

Begynn med bremsing til ballen av høyre fot til å bremse bilen. Firm pedal press vil hindre foten glidning. Trå inn clutch med venstre fot, mens du fortsetter å bremse med høyre fot. Deretter flytter du girspaken til neste lavere gir ønsket. Neste, mens bremsing og med clutchen inne, sjåføren må "blip" på gassen. A "blip" er et uttalt, rask bølge av motorturtall å matche turtall på motoren med at av drivverk. Til "blip", må en sjåfør rulle hans eller hennes høyre fot (samtidig bremsing) trykke inn gasspedalen. Som motorturtall stige og nesten peak føreren må slippe og engasjere clutchen. Stasjonen begynner igjen eller fullfører prosessen med å bremse ned til ønsket hastighet.
Goal

Punktene ovenfor skal praktiseres i førerens sinn danner et jevn, uavbrutt sekvens av pedalbevegelsene. Med praksis denne metoden for bremsing og oppnå effektive downshifts bør bli automatisk og underbevisst mekanikk. Til syvende og sist bør hælen og tå nedgiring flyte jevnt og ubevisst etter en driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149651.html

Previous:
Next:

Racing skole