Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan bruke Car Racing Terminologi

Bil syklistene opptrer som om de snakker et språk alle sine egne. Hvis du har vært på et løp med en lang tid fan eller sett en sending på tv, er sjansen du har hodet litt uvant terminologi. Den gode tingen er at disse mystiske ordene er faktisk vilkår for ord du sikkert vet. Instruksjoner
en

Kjenn ordet "draft". Drafting er trolig den mest brukte begrepet i billøp at nykommere ikke forstår. Enkelt sagt, utarbeiding følger. Men dette er følgende fra en vitenskapelig vinkel. Ved å følge bilene så nært som mulig den etterfølgende bil kan redusere luftmotstanden for å spare drivstoff eller bygge opp fart.
2

Se hvem som vinner en "pole position". Dette gjøres kun med én bil per løp. Før hvert løp, blir hver bil gitt en runde for å kvalifisere seg for løpet. Utgangsforbindelsen er bestemt ut fra hastigheten av den ene flik. Den raskeste bilen starter først, som kalles pole position.
3

forstå at "kulene" har ingenting å gjøre med små glasset baller som barna bruker til å spille. Dette racing terminologi refererer til bittesmå biter av rusk på banen, noe som gjør det glatt og farlig. Oftest refererer type marmor folk snakker om til små biter av gummi fra dekkene.
4

Se på vinkelen på sporet når noen refererer til "bank". Bredden av en veddeløpsbane refererer til vinkelen. Alle spor er utformet til å skrå innover for å hjelpe syklistene. Noen spor bank mye, og noen bank knapt i det hele tatt.
5

Forvent å høre om "silly season" når racing er snart over for året. Dette er perioden før slutten av sesongen hvor lagene drastiske, ukarakteristiske endringer som for eksempel skyting og ansette sjåfører og ta på seg nye sponsorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149645.html

Previous:
Next:

Racing skole