Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

DHSMV-Godkjent Traffic Schools

Ingen ønsker å få en trafikk billett, spesielt siden å få en billett ofte har langvarige konsekvenser i tillegg til å måtte betale en bot. Møtende trafikk skolen er en populær måte for en sjåfør å minimere de negative resultatene som følger en fartsovertredelse billett. Men det er viktig å velge riktig trafikk skolen eller deltar kan ikke ha noen fordeler. Hvorfor gå til trafikk skolen?

Fullfører en trafikk skole kjører kurs innen en viss tidsramme etter å ha mottatt billetten kan ha mange varige fordeler. Møtende en trafikk skole godkjent av Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles (DHSMV) kan hindre en driver fra å ha flere punkter lagt til hennes motorvogn posten, holde henne forsikring priser fra økende og kan selv redusere pengebeløp på billetten.

Hva er en DHSMV trafikk skolen?

De fleste stater har en avdeling for Highway Safety og Motor Vehicles som regulerer ulike aspekter av trafikkregler, inkludert trafikk skoler. DHSMV-sertifiserte trafikk skoler er de eneste trafikk skoler som kan påvirke din personlige motorvogn posten. Hvis du velger å delta trafikk skolen for å senke bilen din forsikring priser eller ta vare på en billett, har skolen du trenger å delta å være DHSMV-sertifisert. Dersom skolen ikke er DHSMV-sertifisert, så din DHSMV ikke vil godta sertifikatet for ferdigstillelse og deltar skolen vil ha noen effekt på din billett eller status for førerkort.
Finne en DHSMV-sertifisert trafikk skolen

Besøk DHSMV nettstedet for staten og finne sin liste over godkjente trafikk skoler. Sertifiserte trafikk skoler må oppfylle bestemte kvalifikasjoner. Du ønsker å gjøre visse trafikk skolen du går oppfyller alle statlige krav. Hvis det ikke er en liste over godkjente trafikk skoler på nettet, ringe DHSMV og be om at en liste over godkjente trafikk skoler bli sendt hjem til deg.
Velge en trafikk skole

å velge en skole, ønsker du å ta hensyn til flere aspekter i tillegg til å møte statens krav. Den første er å finne ut om du har tenkt å delta trafikk skolen i person eller online. Internett-trafikk skolen er et populært valg fordi du kan ta klassen som helst, dag eller natt, og noen skoler også tillate deg å ta klassen i seksjoner på ferie. Trafikk skolen prisene varierer også, og mange hevder lave priser, mens overvinne på en ekstra $ 20 eller mer i avgifter. Deretter se på den fulle kostnaden av skolen for å avgjøre hvilken skole er den beste verdien. Det tredje aspektet du ønsker å ta hensyn til er hvordan trafikken skolen ferdigstillelse sertifikat er levert. Du må sørge for at du kan få sertifikatet til retten før datoen trafikken billett skyldes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149720.html

Previous:
Next:

Racing skole