Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan brenne gummi i Double Clutch Racing

Mange mennesker ble klar over dobbel clutch racing gjennom "The Fast and the Furious"-serien av filmer. Det innebærer ikke en ekstra clutch eller pedal, men en arbeidsmåte din clutch å øke din makt for bestått i et løp. Du kan svi gummi på dobbel clutch racing, la tilskuere vet nøyaktig hvem du skal se å se kraften i ferd med å hoppe inn i handlingen. På eldre biler, er metoden rask til å plukke opp, men du må øve på trekk å få det rett på en moderne bil som har en syncromeshed girsystem. Du trenger
manuell girkasse
Vis flere instruksjoner
en

ta bilen opp til en hastighet på rundt 25 og 35 mph. For praksis formål bo på dette lav hastighet til du får følelsen for dobbel clutch racing.
2

Press clutch inn, skifte til nøytral og la clutchen opp.

3

Trykk ned gasspedalen og ta med turtall opp til det maksimale for giret under utstyret du var bare kjører i. Så, for eksempel, hvis du var på 3000 RPM i femte gir når du driver din clutch og flyttet inn i nøytral, ta med motoren opp til 5000 RPM (maksimum for fjerde gir) mens du fortsatt er i nøytral.
4

Opprettholde RPM og presse clutchen inn igjen, skiftende i den lavere gir (i dette eksempelet, fjerde gir). Hold clutch i ca 15 sekunder å brenne gummi som hjulene prøver å engasjere seg, så la clutchen ut. Vær forberedt på å ta av som en rakett i en sky av røyk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149662.html

Previous:
Next:

Racing skole