Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

New York State frontlys Lover

Drivere må være ekstra forsiktig når du kjører i visse forhold, for eksempel om natten eller i dårlig vær. Forstå hvordan du bruker frontlykter er riktig et viktig skritt mot å bli en tryggere sjåfør. For sjåfører i delstaten New York, bestemte frontlys lovene er i realiteten å gjøre veiene så sikre som mulig. Alle førere bør være oppmerksomme på disse lovene. Night Driving

I New York, må frontlykter lovlig brukes mellom 30 minutter etter solnedgang og 30 minutter før soloppgang. Denne regelen ble vedtatt for å hjelpe alle drivere se hvor deres biler er på vei, og hvem andre er ute på veien.
Dårlig vær og Lavsikt

Frontlyktene må brukes i dårlig vær, som regn, snø eller hagl. I New York, når været krever bruk av vindusviskerne, bør frontlykter også brukes. Frontlykter bør også brukes ved daggry, skumring, i tåke og når sikten er lav (mindre enn 1000 fot). Frontlyktene er best holdes på et nærlys innstilling, som fjernlys kan reflektere og gjøre det vanskelig for motgående trafikk å se.
Lav Beams
p Det kan være farlig å kjøre med fjernlys, som kan være blendende lyse. Drivere er pålagt å bruke nærlys når deres biler er innenfor 500 meter av en nærmer kjøretøy, eller når de kjører innenfor 200 meter av et kjøretøy de er bak.
Signaler
p Hvis du kjører bak en sjåfør som er med blendende lys lys, bør du blinke lysene et par ganger, for å signalisere at hun skal senke sine stråler.
Feil

p Hvis din frontlykter feil, forsøk på å bruke bilens øvrige lys, inkludert de fire-veis blinklysene, parkering lys eller enda blinklys, for å hjelpe deg i trygt å få kjøretøyet ut av veien.


frontlys Usage

Med mindre de ikke fungerer som det skal, bilens frontlykter er de eneste lysene som passer for de ovennevnte anledninger. Andre lys, som for eksempel parkering eller kjørelys, ikke fungerer så bra som frontlykter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149708.html

Previous:
Next:

Racing skole