Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Dra Race Cars

Drag racing har vært en svært populær bil sporten i mange år. Siden de første årene, har drag racing gjort mange endringer, inkludert å bli gjort ulovlig på gata. Nå dragracing må gjøres på en dra bånd laget spesielt for sporten. Dette sørger for sikkerheten til sjåførene samt sikkerheten til tilskuere nyter løpene. Lær hvordan du drar racerbiler og utfordre vennene dine til et løp på en bane nær deg. Instruksjoner
en

Lær hvordan du gjør en brenne ut i bilen før trekke opp til sporet. En utbrent hjelper varme opp dekkene og kan gjøres rett før kø ved startpunktet på banen. De fleste drar striper har en person med en vannslange i det området som vil spraye vann foran bilen din. Trekk opp slik at din kjøring dekk (foran dekk for biler med forhjulsdrift, bakhjul for bakhjulsdrevne biler) er i vannet. Fortsett å gjøre en brenne ut i noen sekunder for å varme opp dekkene. Oppvarmede dekk holde seg til sporet og gi rom for en bedre, raskere start.
2

Trekk opp til iscenesettelse området etter å gjøre en brenne ut. Oppstalling er like før juletreet. Juletreet er standen av gule, røde og grønne lysene på startområdet av sporet. Se lysene på treet. Det røde lyset vil være på, men ta hensyn til de to øverste gule lys. Dette er de iscenesettelse lys. Når forhjul er på riktig sted, vil begge disse lysene tennes.
3

Få bilen klar så snart begge staging lysene er gule. Hold din venstre fot på pause og din rett på gasspedalen, holde motoren ruset på noen få tusen RPM. (Hvis du kjører en standard, holder clutchen ned og holde bilen i første gir mens du setter høyre fot på gassen. Banen er flat og bilen vil ikke rulle.) Så snart motstanderens staging lysene lyser opp, andre lysene vil endre seg og løpet starter.
4

Vær forberedt på å starte mens du ser på lysene. Så snart både motstanderens iscenesettelse lys og dine staging lysene er tent, vil de to sett med gule lys lyser opp, etterfulgt av de grønne lysene. Du bør fjerne foten fra pause og trykker på gassen så snart den siste gule lyset lyser opp, noe som vil ha deg forlater startlinjen akkurat som det grønne lyset kommer på. Det er en perfekt start.
5

Kjør så fort du kan, giring hvis du må i en manuell bil, hele veien forbi mållinjen. Ikke la opp før målstreken. Begynne å bremse ned slik at du kan stoppe før slutten av sporet. De fleste låtene har minst en annen 1/8 av en mil etter målgang for å tillate deg nok tid til å stoppe.
6

Avslutt spor gjennom den medfølgende åpningen i sideveggen. Dette vil lede deg til en liten vei, og en messe hvor du vil bli levert din tid slip med din tid, mph og din reaksjonstid på startstreken. Du er nå ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149647.html

Previous:
Next:

Racing skole