Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

3 Typer av Defensive Driving Systems

defensiv kjøring er en form for trening til drift av kjøretøyer som går utover standard opplæring. En defensiv kjøring kurset vil lære elevene hvordan de skal evaluere veiforhold, forutse andre sjåførers handlinger, oversikt over tiltak for å ta for å unngå ulykker og overvåke sine egne kjøreegenskaper. Mange forsikringsselskaper selv tilbyr rabatter til sjåfører som har gjennomført en defensiv kjøring program. Attention

The No 1 årsaken til trafikkulykker er distraksjon og uoppmerksomhet, ifølge Roadtrip Amerika nettsted. Det er anslått at nesten enhver kollisjon involverer en av disse to relaterte feil. De fleste distraksjoner kan unngås, slik som å spise mens du kjører, dagdrømmer, på jakt etter elementer i bilen eller snakker i en mobiltelefon. Hjørnesteinen i en defensiv kjøring system er å begynne med deg selv og fokusere 100 prosent av oppmerksomheten på oppgaven.
Forventning /Kommunikasjon

En god defensiv sjåfør er i stand til å forutse bevegelsene til andre sjåfører, og derfor lett kan unngå dem. Vurderer løpende andre drivere fjerner behovet for å reagere på farlige trafikksituasjoner i aller siste øyeblikk. En defensiv driver ikke bare handlinger for å unngå fare før det skjer, men også kan hindre noen fare oppstår ved å forutse en annen driver hensikt. Det moro og sikker kjøring nettsted sier en master defensiv sjåfør vil aldri bli tvunget til å unngå en ulykke ved brått bremsene. Kommunisere din intensjon og tilstedeværelse for andre sjåfører går hånd i hånd med forventning. Klart uttrykker din hensikt til andre sjåfører med bruk av blinklys, lys og håndbevegelser reduserer mengden av forventning nødvendig fra andre sjåfører.
Nedsatt kjøring

Fungerer en bil mens svekket ved bruk av alkohol eller narkotika hemmer evnen til å kjøre defensivt. Alle dine evner og ferdigheter er nødvendig for defensiv kjøring. Selv en liten mengde alkohol vil svekke de viktigste ferdighetene du trenger for å kjøre trygt. Det er anslått at 30 prosent til 50 prosent av alle kollisjoner er forårsaket av en svekket driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149705.html

Previous:
Next:

Racing skole