Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Metoder for å redusere trafikkproblemer

Trafikkork er et problem for pendlere, arbeidsgivere og planeten. Trafikkproblemer forårsaker lang pendling tider og gir mindre tid hjemme med familien. Forsinkelser i å nå ditt mål kan bety forsinkelse og redusert produktivitet på jobb, og mer tid i bilen betyr mer forurensning for miljøet å tåle. Utvide Eiendeler

Utvide og legge veiene kan umiddelbart redusere flaskehalser og bedre trafikkflyt, men kostnadene forbundet med store prosjekter kan være uoverkommelige. Kostnadene involvert i å bygge nye veier er høy og økonomien på både føderalt og statlig nivå ser ut til å gjøre slike foretak alle, men umulig. Ifølge American Road og Transport Builders Association, reduserer dannelsen av nye veier lunger mens økte den samlede tilgangen til bedrifter, shopping, rekreasjon og familie som følge av mer effektive kjøreruter.
Eksisterende eiendeler

Den relativt lave kostnader og positive jobbskaping data forbundet med å bedre bruk av eksisterende ressurser gjør ofte det foretrukne metoden for trafikkproblemer reduksjon. Enkle trinn som lyskrysset timing og enveiskjøring analyse kan forbedre trafikkflyten på byens gater. Sikre riktig sted og mengde motorveien on-og off-ramper kan holde sikkerhetskopier fra stadig oppstår. Endringer i highway system som legger til høyt belegg kjøretøy (HOV) baner og utnytte variable fartsgrenser kan redusere mengden av biler på veien og redusere flaskehalser. Buss og sykkel baner på bygatene holde trege biler ut av veien for trafikk og lagt begrensninger på hutonger kan sterkt redusere gridlock. Store byer som New York er stadig gjennomføre studier og analyser av trafikkflyt dataene til å forbedre lunger på gater og veier.

Betal Roads

Betal veier heve verdifulle eiendeler for statlig eller kommunal, som kan brukes for vedlikehold av veier og forbedring av trafikkflyt. Betal veier har også en tendens til å redusere mengden av pendler som bil bassenger blitt en praktisk måte å redusere kostnadene for den enkelte. På steder som Londons City Center et trengselsskatten har blitt implementert som krever en avgift for hver driver inn de mest overfylte delen av byen i håp om å redusere den samlede trafikken. Ulempen til å betale veiene er kostnadene til individuelle pendlere som kan bli tvunget til å betale mer for å komme til og fra jobb som følge av gjennomføringen.
Spesielle omstendigheter

I noen tilfeller trafikkproblemer skyldes spesielle forhold som naturfenomener, kjøretøy ulykker eller road reparasjoner. Disse hendelsene kan føre til uforutsette forsinkelser og kan legge til eksisterende trafikk. Tjenestemenn i New York State har implementert Highway Emergency Local Patrol (HJELP) program som bruker veihjelp kjøretøy for å hjelpe til med fjerning av biler deaktivert ved ulykker eller havari. Som en generell regel for å unngå økt lunger, statlige og lokale myndigheter også forsøke å planlegge veiarbeid prosjekter utenom arbeidstiden, og i løpet av lav trafikk sesonger hvis mulig. Dårlig vær kan være en viktig årsak til trafikkaos. Varsel og forberedelse er viktige elementer til effektiv fjerning av naturlige hindringer. Programmerbare veiskilt og veiens informasjon kringkasting av radio er viktige former for alene informasjon som kan gi sjåførene innsikt i hva som kommer opp og hvordan du kan unngå det.
Future Development

En måte å unngå trafikkaos fra stadig oppstår i første omgang er å riktig designe utvikle byer, forsteder og motorveier for å håndtere mengden av trafikk de vil til slutt generere. Ved å legge ut gater og motorveier i mest mulig effektiv måte, redusere flaskehalser og fusjoner, installere storm avløp og studere trafikkflyt mønstre og forutse hva som vil komme, kan fremtidige veier unngå mange av trafikkproblemer problemer drivere avtale med i dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149734.html

Previous:
Next:

Racing skole