Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Gaver til en bil Racer

Når du kjøper en gave til din favoritt racer, det er mye å vurdere. Hun har nok fått mer enn nok Matchbox og Hot Wheels biler på pulten hennes. Han kan sette pris på at signert Dale Earnhardt litografi - men han også kanskje ikke. Hvis du har en god ide om din favoritt racer personlighet, vil du bli bedre rustet til å velge fra noen praktiske racer gave alternativer. Banekjøring /racing skolen

Hvis du, som mange syklistene, ønsker den spesielle racer i livet ditt for å forbedre sine ferdigheter, hvorfor ikke sende henne til racing skolen? De fleste typer racing er tatt hensyn til ved en skole eller en annen. Din racer kan gjøre henne dra racing ferdigheter, drivende ferdigheter eller svingkjøring ferdigheter med letthet. Hun kan også lære å bremse mer effektivt og til riktig tid.
P Hvis du ikke tror racing skolen er helt riktig, kanskje en god track day er et alternativ. Arrangere din favoritt racer til å ta bilen hennes ut på banen for å teste sine grenser --- og hennes egne, så vel. Hvis hun har gjort endringer på bilen hennes, er et spor dagen den perfekte måten å teste hva slags forskjell disse ytelse mods har gjort.

Begge disse alternativene kan medføre ekstra kostnader for deg, gave-giver, som de kan innebære flybillett og penger for et hotell. Men begge alternativene er gaver din kjære ikke vil snart glemme.
Ytelse deler og Apparel

Det er svært sjelden at en racer føler at han har gått så langt som han muligens kan med ytelse modifisering av bilen sin. Gjøre noen undersøkelser og lytte nøye til hans klager om hans nåværende oppsett, og han kan godt fortelle deg nøyaktig hva han vil. Kanskje hans pedaler ikke er nær nok til hverandre. I så fall kjøpe noen slip-on pedal dekker som beveger kontaktområdet av hver pedal tettere sammen slik at han kan ordentlig hæl-tå brems. Hvis det er en eksos han vært begjær etter, shoppe rundt for å finne det beste tilbudet. Det kan være i en nærliggende butikk, eller det kan være på nettet eller i en katalog.
P Hvis din racer er den sjeldne person som har, faktisk, modifisert bilen til det han mener er den beste evne , fortvil ikke. Klær er viktig også --- og ikke bare en racing entusiast T-skjorte. Hvis racer er seriøs om racing hans, vil han trenge minst en god hjelm, brannsikre regattadresser, spesielle racing sko og hansker, og muligens også brannsikre undertøy. Finn ut hva han ikke har, lage en liste, og begynne sammenligning shopping. Demon Tweeks er en utmerket kilde til både ytelse deler og klær, de sender over hele verden, og de vil gi gode råd hvis du spør. Se Referanser for en link til butikken.

Nyhet eks

For enhver seriøs racer, bør dette være den aller siste kategorien du vurdere. De fleste syklistene vanligvis vil ha noe de kan bruke, heller enn noe å dekorere vegger eller bokhyller. Tross alt, hvis det er alt de ønsket, ville de bare være racing entusiaster i stedet for faktiske syklistene, ikke ville de? Likevel, hvis du tror din racer ville virkelig liker en Ferrari klokke eller en Lamborghini laptop, sjekk ut toppfarten sin racer gave ideer for noen forslag. Se Referanser for en link til butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149655.html

Previous:
Next:

Racing skole