Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Defensive Driving Kurs i Pearland, Texas

Ifølge Texas lov, kan en sjåfør "avfeie en trafikk billett hver 12. måned ved å ta en Texas Education Association godkjent kjøring sikkerhetskurs." Kursene tilbys i person, online og via DVD og VHS for hjem viewing.If du får en trafikk billett, må du først få tillatelse fra den lokale kommunale domstol dommer eller rettferdighet i fred før du tar kurset. Etter kursavslutning må du sende inn en kopi av kursbevis og en kopi av din kjøring posten for å avvise billett. Ytterligere informasjon om hvordan du får domstol tillatelse i ditt område vil bli trykt på billetten. Den kommunale domstol kontoret vil også gi noen ytterligere informasjon om hvor du skal sende inn ditt sertifikat og kjøring posten. Pearland Driving School

Pearland Driving School, grunnlagt i 1979, og tilbyr defensiv kjøring klasser på nettet, på DVD og i person. Hvert format kvalifiserer som en tilstand av Texas godkjent defensive driving sikkerhetskurs og kan brukes til å avfeie en trafikk billett. Som i august 2010, kostet nettet og DVD klasser $ 25 og i-person klasse koster $ 35. Ekstra avgifter gjelder for hastverket sertifikat levering og kjøring posten rapporter.

I person kursene finner sted på lørdager fra 8 am til 14:00 Påmelding til elevene begynner på 7:45 trenger Studenter å bringe sine trafikk billetter, domstol informasjon og førerkort.

Studenter kan melde seg på online klasse eller DVD klasse på Pearland Kjøreskole hjemmeside.

Pearland Driving School

2403 Grand Blvd.

Pearland, TX 77581

281-485-5238

pearlanddrivingschool.net
Comedy Defensive Driving School

Comedy Showcase, basert i Houston, Texas, og tilbyr et personlig defensiv kjøring klasse ved Pearland IHOP. Dette seks-timers klasse gjennomgår defensiv kjøring læreplanen på en humoristisk måte, og deltakerne ikke bare får et sertifikat for ferdigstillelse som kan brukes til å avfeie en trafikk billett, men også en $ 90 gavekort for å se en komedie Showcase show.

Klassene finner sted annenhver onsdag 16:00-22:00 og avansert registrering er nødvendig. Studenter kan registrere seg online eller via telefon. Som i august 2010, er kostnaden for hver klasse $ 40 og inkluderer middag.

Studentene må ta med trafikk billetter, domstol informasjon og førerkort.

IHOP

3060 Silverlake Village

Pearland, 77584 TX

281-481-1188

thecomedyshowcase.com /
At Home Kurs

p Hvis du ikke kan møte et personlig kurs på grunn av planlegging konflikter, har du lov til å ta kurset via en alternativ leveringsmåte. De mest populære metodene er online klasser og DVD /VHS klasser. The Texas Education Association vedlikeholder en liste over godkjente nettbaserte kurs (se Ressurser) og disse kursene kan gjennomføres på en hvilken som helst datamaskin med Internett-tilgang. Hvis du ikke er komfortabel med en online klasse, kan du leie et sett med DVDer eller VHS-kassetter og se på materialet. Både hjemme levering metoder omfatter flere quizer dekker materialet. Se ressursen delen for en liste over utleiesteder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149714.html

Previous:
Next:

Racing skole