Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan å Drive en Top Fuel Car

Top-fuel dragsters har 7 000-hestekrefter motorer. Denne enorme motor gjør det mulig disse lang-body biler å nå 100 mph i i underkant av ett sekund. Den toppfart på en topp-fuel dragster er rundt 300 mph. Med all av denne hastigheten, er den gravitasjonskraft off startstreken linjen lik til lanseringen av et mellomrom shuttle. Hvis du ønsker å kjøre en topp-fuel dragster, vil du trenger opplæring og skjerpet sanser. Instruksjoner

1

Skaff en standard førerens lisens. Du vil trenge en til å være tillatt på en dra stripe.

2

Finn en lokal drag strip. Se etter track days. Dette er når du kan kjøre din egen bil på drag stripe for en liten avgift.


Tre

Practice på skinnehjul dager med bilen din. Du vil trenger å lære lyset timing. Det krever rask reaksjon tid.

Fire

Registrer deg for en drag racing skolen. Spør rundt på den lokale drag stripe ca dette. Mens på en dra racing school, vil du lære hvordan du skal kjøre kjøretøyer som for eksempel den øverste-fuel dragster. En gang på en skole, vil du lære det grunnleggende. I drag racing, er den idé å holde din bilen så rett som mulig og å ha skarpe reflekser for å slå motstanderen din off startstreken linje. Hvis du er treg off lyset, vil det gjøre det mye vanskeligere å slå dem i de raske kvartal-mile løpene som top-drivstoff dragsters engasjere seg i. Du vil don en racing dress og lære hvordan du bruker rattet for å holde bilen straight. Du vil også lære hvordan å gjøre en skikkelig utbrenthet, som ligger et smoke-fylt spinnende av dekkene gjort før hvert løp. Dette renser dekkene og gir ekstra grep i den kommende race.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149687.html

Previous:
Next:

Racing skole