Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan finne den lavest pris trafikk skolen

Trafikk skoler er plassert over hele landet. Men hvis du bor i et stort byområde, har du mange alternativer. En trafikk skole er bare en mulighet til å se etter gode kjøp. Her er fremgangsmåten for å finne det du leter etter. Instruksjoner
Finne riktig Course
en

Forskning på telefon gule sider for å se trafikken kurs oppført i ditt område. Søk etter "Driver utdanning" eller "Traffic School." De større byområder har flere valg tilgjengelig for å finne ikke bare den laveste prisen, men de beste funksjonene i et kurs.
2

Sjekk tilgjengeligheten av Internett-trafikk klasser eller seminarer. Det er mange alternativer der ute, og alle tilbyr de viktige sikkerhetsmessige aspekter å gjøre trafikken kurset gi deg den kunnskapen du trenger.
3

Ha en liste over de trafikklasser du finne og merk kostnader for hvert enkelt sett av klasser. Statens Department of Motor Vehicles godkjenner klasser som passer de fleste budsjetter (med andre ord, den laveste prisen trafikk skolen).
Innskrenke dine valg
4

Ta en klasse online fra GetDefensive.com. Dette 6-timers kurs er godkjent av trafikken domstolene i alle stater å få den ekle billetten av din kjøring posten for laveste pris.
5

Bryte vekk fra den vanlige studie initiativ ved å ta en klasse fra ComedyGuys.com (også online, men tilbyr en vanlig klasse innstilling i tillegg) for litt moro blandet med utdanning. Komedie Guys lærer trafikk skole med humor. Hver instruktør er en lisensiert komiker tilfredsstille reglene i en trafikk skole kurset.
6

Prøv en annen nettbasert kurs som tilbys av SafeMotorist.com. Denne trafikken skolen er domstol godkjent og tatt når det passer deg. Noen av fordelene spioneringen på nettstedet inkluderer "ubegrenset retakes."
7

Studer trafikk skolen oppføringer i din lokale gule sider hvis du heller vil gå i prøvd og sanne, on-site klasse retning . Større byene vil vise så mange som 20 kurs (og noen ganger mer) blir tilbudt med slike troverdige navn som "Sears Kjøreskole."
8

Reserve din plass, registrere deg betale pengene dine og ta kurset på datoen tildelt. Dedikere en dag av din tid og tilfredsstiller kravene til å få trafikk billett fjernet eller å få den rabatten på forsikringen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149694.html

Previous:
Next:

Racing skole