Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Track Day Trailer Ideas

Både uerfarne motorsykkel ryttere samt tiår erfarne hodet til Spor Day hvert år med den hensikt å møte folk som deler deres lidenskap for sykling. Når du ikke er på sporet forbedre dine kjøreferdigheter eller prøver å toppe den siste raskeste hastighet, dra nytte av plassen i tilhengeren. Mange ideer er tilgjengelig for å gjøre denne plassen funksjonelle uansett om du er sulten, trøtt eller bare leter etter et sted å slappe av med nye venner. Snakk Shop

Deck ut tilhengeren med seter og invitere andre syklister inne for å henge ut og snakke butikk mens du venter å treffe sporet i mellom kjøringer. En rask og enkel løsning for samfunnet sitteplasser er å bruke noen minutter før helgen og bygge fire eller fem tre rutene for å fungere som seter. Fest disse til den indre veggen (e) av din enhet med hengsler og brette dem opp for å transportere sykkelen og verktøy. Slippe dem ned for sitteplasser etter behov i løpet av dagen og invitere naboer til pop i. Ta sykling magasiner, drikkevarer og snacks med deg for underholdning. Oppmuntre de andre rytterne å dele reparasjon tips og strategier med deg. Portable belysning og lommelykter er også anbefalt for sent natt bruk.
Hvile fredelig

Sikre at du får en god natts søvn ved å sette av tid før den store helgen for å konstruere og legge til en sammenleggbar seng til tilhengeren. Dette prosjektet trenger ikke være kompliserte eller ta en stor mengde tid. Brett sengen din opp mot veggen i løpet av dagen og nyte den ekstra plass til å henge ut eller å forberede neste løp på banen. Ta høyden din, så vel som lengden på tilhengeren i betraktning ved fastsettelse av størrelsen på sengen. En elektrisk sag og drill er nødvendig å bygge sengen og fest den til veggen. Plasser en luftmadrass på toppen av den ferdige treramme, legg en pute og nyte.
Spis godt
p Hvis du kommer til å slå alle andres tider og hastigheter rundt banen, du kommer til å trenge å spise hele dagen. Baksiden av tilhengeren er et ideelt sted for å sette opp en bærbar kjøkkenet for å hjelpe deg i å møte dette målet. Sett opp en bærbar kort bord og ha skjøteledninger på hånden. Hvis du kobler til en stikkontakt er ikke et alternativ, leder til et utendørs butikken og plukke opp et stormkjøkken som ikke kreves strøm for å drive den. Øke energi, produktivitet, konsentrasjon og fokus gjennom hele dagen ved å holde frukt, protein barer, havregryn, bønner og nøtter på hånden. Ta med en kjøligere og pakke det med is og fisk, legge til en bakt potet for karbohydrater og forlate rommet i kjøleren for øl hvis ønskelig. Plast melk kasser jobbe som seter om tradisjonelle stolene er ikke tilgjengelig.
Underholdende Nedetid

Bare fordi du ikke er på full fart rundt banen betyr ikke at du kan ' t være racing hvert sekund av dagen på din video game system. Parkere tilhengeren i nærheten av en stikkontakt eller ta med din egen bærbare generatoren sammen og koble enheten til bruk. En liten firkant kort bord bør passe godt inne de fleste trailere og du kan enkelt sette opp en TV-skjerm eller monitor oppå. Resirkulere en gammel kirke benk eller kaste en tre benk i traileren, og du har fått din sitteplasser. Saccosekker er et behagelig alternativ for sitteplasser hvis du ikke liker hardt tre. Ta med masse puter, ha et sete på dem og invitere andre syklister inne for å spille bilspill med deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149689.html

Previous:
Next:

Racing skole