Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Trafikk Skoler i Burbank, California

Møtende en trafikk skole kan hjelpe deg med å løse billetter og bøter, redusere poeng fra posten din og hjelpe deg å lære mer om sikker kjøring. I noen tilfeller kan du til og med få en rabatt på bilforsikring med en fullført kurs sertifisering. Mest trafikk skoler i Burbank er rimelig og gir en fleksibel timeplan av kurs. Det er enda noen nær Burbank å vurdere. Du kan også ta kurs på nettet. USA Kjøring og trafikk skolen

USA Driving & Trafikk Skolen tilbyr både åtte og tolv-timers trafikk kurs to ganger i måneden på lørdager fra 8 am til 16:00 samt tirsdag og torsdag fra 18:00 til 09:30 Ligger på West Burbank Boulevard, inkluderer skolen videoer, tester og en muntlig evaluering i emnene, og gir også elektronisk tilgang. Pensjonister kan få en rabatt hvis de nevner nettstedet.
Chase trafikk skolen

Chase Traffic School, som ligger bare fem miles fra Burbank i Glendale, tilbyr åtte-og 12-timers kurs. Med ca to fulle trafikk økter i uken og rimelige priser, både voksne og tenåringer kan nytte så vel som ute av statlige drivere. Prisene som av februar 2011 er $ 30 for åtte-timers kurs og $ 50 for 12. Det har også økter i forskjellige språk som armensk.
Driving Universitetet

Driving University er en online trafikk skolen og er godkjent av California State Department of Transport og Department of Motor Vehicles. Per februar 2011, er prisen $ 19.95 og sertifikatet ditt blir sendt til deg når du er ferdig med kurset via A-post. Rush levering er også tilgjengelig. Det nettbaserte kurset kan du arbeide i ditt eget tempo og ta så mange pauser som du trenger. Hvis du ikke består testen, kan du gjenerobre det gratis så mange ganger du ønsker. Du kan registrere deg elektronisk og betale over telefon eller online med et kredittkort.
Inn og ut trafikk skolen

inn og ut trafikk skole er en skole som er domstol godkjente, lisensiert og limt. Per februar 2011, og tilbyr en rask trafikk kurs på en dag for $ 13,95. For å starte, må du registrere deg på nettstedet med ditt kredittkort, lese og fullføre kurset, deretter sertifikatet ditt vil bli sendt til deg så snart som mulig. Hvis du ikke bestått første gang, kan du ta testen så mange ganger du må til du passerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149726.html

Previous:
Next:

Racing skole