Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Southern California trafikk skoler

Sør-California er hjem til hundrevis av state-godkjent trafikk skoler som bilistene kan velge mellom etter at de har blitt billett for en bevegelig brudd og har blitt beordret til å delta på en skole av en trafikk domstol. Staten DMV holder en omfattende liste over slike virksomheter på sin hjemmeside. Liste over Klasser

California DMV er online listen over godkjente trafikk skoler er oppdatert månedlig, har en oversikt over alle akkrediterte trafikk skoler, og er ordnet alfabetisk etter fylke, og også av byer i hvert fylke. Listen inneholder hundrevis av skoler gjennom Southern California, komplett med adresser og telefonnumre.
Skole Licensing

Når du begrense utvalget ned til en eller to skoler i ditt område som du er interessert i å delta, må du sjekke med DMV å sørge for at skolens virksomhet lisens er fortsatt aktuell. DMV er Occupational License Status Information System inneholder oppdatert informasjon om alle trafikk skolen virksomheten lisensene.
Finn en skole

Mens besøker informasjonen systemets side på DMV hjemmeside, klikk på "Start søk"-knappen på siden bunnen for å slå opp trafikk skolen. Les den juridiske merknaden som vises på neste side, og hvis du samtykke i betingelsene, klikker du på 'Jeg aksepterer' og fortsette. På den neste siden som lastes, velg 'trafikk Violator skole "fra drop-down menyen, og deretter skrive inn navnet på virksomheten hvis status du vil kontrollere.
Detaljert License Information

Klikk "Get License Information", som vil generere skolens navn, lisensnummer og kontaktinformasjon. Alternativt, hvis du skriver inn et postnummer i søkefeltet i stedet for en bestemt virksomhet navn, vil all trafikk skoler i at postnummeret vises i søkeresultatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149736.html

Previous:
Next:

Racing skole