Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Kjøring regler i USA

Kjøring i USA er ikke det samme som å kjøre i noe annet land. Visse regler, lover og forskrifter gjelder i hele Amerika som kan være forskjellig fra de regler og lover i andre land. I tillegg kan hver stat har spesifikke lover som gjelder bare der, men for det meste kjøring i Amerika er den samme i noen stat. Speed ​​

Generelt sett den maksimalt tillatte hastighet i amerikansk er enten 65 eller 70 miles i timen, og dette er kun tillatt på utdanningen motorveier. Det er viktig å forstå at flere stater har tilpasset fartsgrenser som faller enten over eller under dette maksimum. Washington, DC og Hawaii begge ha maksimalt 55 miles per time, for eksempel. På den annen side, har de fleste av de større og mindre folkerike vestlige stater, inkludert Idaho, Wyoming og South Dakota, hevet sin maksimale fartsgrensen til 75 mph
Trafikk Signaler
< p> Amerikanske trafikk signaler jobbe med en tre-light system der rødt betyr stopp, grønn betyr gå og gult betyr tregere. I de fleste stater kan du ta til høyre på rødt etter å stoppe, med mindre det er et synlig tegn advarsel mot det. Et blinkende rødt lys bør behandles som et stoppskilt, noe som betyr at sjåføren trenger å komme til en stopp og sjekk for forkjørsrett. En blinkende gult betyr ikke at du må komme til en stopp, men du bør bremse ned ved møtende trafikk.

Trafikkskilt

Når du nærmer deg en fire veis kryss samtidig som en annen sjåfør til høyre, bør du la ham gå først. Hvis du er den personen til høyre, får du prioritet. På en fire-veis eller to-veis kryss der du og personen over deg kommer på samme tid, er den personen som ikke er slått gitt forkjørsrett. Selv om situasjonen ikke oppstår ofte utenfor storbyer, hvis du kjører på en enveiskjørt gate hvor trafikken flyter til venstre, har du lov til å ta til venstre selv om lyset er rødt så lenge det ikke er noen tegn som er skrevet til det motsatte.
Right Side of the Road

amerikanere kjører på høyre side av veien når det er trafikk som går i to retninger. De fleste andre land følger denne konvensjonen, men det kan ta litt tid å bli vant til for drivere fra de landene der bilen blir kjørt på venstre side av veien. I tillegg passerer alltid gjort til venstre selv når det er en stor mengde skulder plass på høyre side i å passere.
Allemannsretten

forkjørsrett bør alltid gitt til politi, ambulanser og brannbiler og andre døgnvakt kjøretøy. Fotgjengere og sykkel ryttere må også alltid gis forkjørsrett. Når du gjør en venstresving, er noen trafikk kommer fra motsatt retning i et kryss gitt forkjørsrett. Selv når det ikke er senket krysset bar, et kjøretøy må alltid komme til en stopp ved en jernbaneovergang når varsellampene er engasjert.
Suicide Lane

Noen veier vil ha det som ser ut til å være tre kjørefelt, men trafikken synes kun å være flyter i motsatt retning på to av disse baner. Dette senteret kjørefelt brukes til å snu og kalles ofte selvmord kjørefelt fordi så mange tragiske ulykker finner sted der. Noen tettsteder vil bruke dette midtre felt ikke for dreiing formål, men for å manipulere trafikkflyt ved å tillate den å bli brukt i en retning for morgen pendle og den motsatte retning for kvelden pendle. Vær spesielt nøye med å legge merke til om dette er tilfelle, og når strømningsretningen endringer.
Handikapparkering

De fleste parkeringsplasser vil ha spesielle parkering områder utpekt for Funksjonshemmede bilistene. Til lovlig parkere på disse plassene du ikke bare trenger å være fysisk deaktivert på noen måte, men du må ha søkt om og fått en spesiell tillatelse. Med andre ord, bare fordi du får ut av bilen gå på krykker betyr ikke at du har juridisk rett til å parkere på disse plassene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149701.html

Previous:
Next:

Racing skole