Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan finne en trafikk skole

Hvis du har blitt beordret til å delta på en trafikk skole, finne den rette trafikk skolen for deg kan være en kjedelig oppgave. Men det er mange veier som kan hjelpe deg å finne en som passer best til dine behov. På mindre enn et par timer, bør du være i stand til å både finne en trafikk skole og registrere for klasser. Instruksjoner
en

Spør domstol eller offentlig kontor som beordret deg til å delta trafikk skolen. Ofte vil de ha en liste over trafikk skoler i ditt område. De kan som regel enten fakse informasjon til deg, eller bare gi deg en liste over telefonnumre.
2

se i din lokale gule sider for avsnittet om trafikk skoler. Det bør være flere oppføringer i ditt område. Finn en nær deg, og ringe for å se om de har en åpning og hvor mye de koster. Ringe rundt for å finne det beste tilbudet.
3

Ta en online trafikk skolen kurs på Trafficschool.com stedet for å gå til en tradisjonell trafikk skolen. Kontroller at kurset vil gi deg kreditt i staten. Med Internett-trafikk skoler, trenger du ikke å forlate huset, og dette er vanligvis det billigste alternativet.
4

ta en beslutning, og straks melde seg til kurs. Det er vanligvis en frist for når du skal ha gjennomført trafikk skolen. Hvis du går utover det punktet, kan du bli vurdert ytterligere bøter og straff.
5

Få et sertifikat eller andre papirer som bekrefter at du har fullført trafikk skolen. Arkivere sertifikat med retten for å bevise at du har deltatt på trafikk skolen, slik at posten kan noteres tilsvarende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149692.html

Previous:
Next:

Racing skole