Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan finne en Home Study trafikk skole

Hvis du noen gang fått en fartsbot, har du sannsynligvis gått trafikk skolen for å holde poeng av din kjøring posten og unngå høyere forsikring priser. Trafikk skolen er ofte en fire-timers ildprøve opplevd i umiddelbar nærhet til ca 40 andre mennesker som tydelig ønsker de var et annet sted. I disse dager kan du finne et hjem studie trafikk skolen program og fullføre det selv, helst på dagen eller natten. Instruksjoner
en

Søk etter nettsteder reklame hjem studie trafikk skolen og se etter fraser som "state-godkjent". Før du registrerer deg for noen form for trafikk skolen, online eller på, ring din lokale domstoler og sørge for at de er en akseptabel måte å møte kravene i ditt område. Noen ganger vil de si nei, og noen ganger vil du bare nødt til å få spesiell tillatelse til å forfølge den elektroniske alternativet.
2

Skaff bevis for domstolene trafikken skolen program du har valgt er godkjent. Mens hun gikk på trafikk skolen på datamaskinen er et relativt nytt konsept, internett har nok av nettsteder for å finne slike programmer. Interessant nok er mange hovedkontor i California, men de fleste har skoler i flere forskjellige stater.
3

Velg et program som fungerer best for deg. Noen kurs kan du fullføre den endelige eksamen på nettet. Andre krever at du tar eksamen i nærvær av en notarius som må deretter attestere den. For de uten en pålitelig maskin, noen selskaper tilbyr heftet kurs som deretter fullført av brevpost snarere enn online.
4

Forskning priser for hjem studie trafikk skoler. De fleste er rimelig, alt fra $ 9,95 til $ 50, avhengig av hvor du befinner deg. Noen vil la deg prøve det første avsnittet gratis før påmelding. Noen annonsere at du vil passere den endelige eller vil du ikke trenger å betale i det hele tatt.
5

Vurdere en komedie trafikk skolen. Disse "le og lære" programmer er tilgjengelig både online og off, og kunne revolusjonere hele trafikk skolen opplevelse. Sørg for å få tillatelse fra området domstoler før du velger dette alternativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149690.html

Previous:
Next:

Racing skole