Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Endre en bil for Drifting

De fleste biler er ikke bygget for drifting, men det betyr ikke nødvendigvis at biler ikke kan bli forvandlet til drivende biler ved hjelp av noen få modifikasjoner. Ved opprettelse av et kjøretøy for drivende må visse deler av kjøretøyet bli modifisert, for eksempel dekk, differensial, suspensjon eller overføring. Disse fire deler på kjøretøyet er spesielt viktig for avdrift, fordi de gir kjøretøyet med passende innstillinger for å håndtere doren. Du trenger
Limited slip differensial
Car lift
Muttertrekker
Tire slicks
Manuell girkasse
Vis flere instruksjoner
en

Sett på differensial av kjøretøyet, noe som gir den roterende kraft til hjulene til en differensialsperre, om nødvendig. En limited slip differensial gir dreiemoment for til begge hjulene når man begynner å miste grepet. Kjøre bilen opp på en heis og løfte bilen opp nok til å fjerne alle boltene som holder differensial på plass. En rekke andre deler kan ha for å bli fjernet fra kjøretøyet før tar ut differensial avhengig av hvilken type kjøretøy som blir modifisert. Installer limited slip differensial. Kjør ny differensial 3000 miles for å bryte den i før du bruker den til å drive.
2

Sett bakre racing dekk slicks på bilen. Løft bilen opp fra bakken ved hjelp av bil lift. Fjern alle mutrene fra hjulet med muttertrekker. Hold muttertrekker over hver lug mutter og trykke på avtrekkeren mens du holder muttertrekker fast med to hender. Hold til mutrene på siden. Ta de to bakhjulene ut av bilen og erstatte dem med hjul som er utstyrt med slitebane-mindre dekk slicks. Dekk slicks minimere mengden grep bilen har på banen, og dermed gir bilen for å miste kontrollen til å utføre en drift. Skru på hver lug mutter for hånd og trekk til med muttertrekker.
3

Bytt overføring av kjøretøyet slik at en manuell girkasse blir brukt. En manuell girkasse gir føreren mer kontroll over bilen og lar clutchen til å bli droppet, forårsaker hjulene til å spinne. Fjern den automatiske girkassen komponentene fra kjøretøyet. Installer manuell girkasse inn i bilen ved å legge til clutch plate, clutch arm og ventilløfterne for å nevne noen få deler. Et omfattende antall deler er nødvendig for å omdanne et kjøretøyets girkasse. Kjøpe de nødvendige deler på nettet eller i en bil deler utløp for kjøretøyet blir endret. Kjør bilen for 3000 miles å bryte i den nye clutch før drivende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149669.html

Previous:
Next:

Racing skole