Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan tar jeg vare på en ny puddel valp?

Som de fleste hunderaser, puddel valper trenger et sunt kosthold og rikelig med sosialisering. Men pudler har også spesielle grooming behov og krever hyppig trening. Ideelt sett vil du ønsker å forberede seg på puddelen din før bringe ham hjem. Utstyr
Velg boller som ikke vil tips lett og er egnet til valpen nåværende størrelse.

Du vil ønske å kjøpe en rekke elementer på forhånd. Velg en kasse som passer til din puddel størrelse. Du vil også trenge tepper, bånd og krage, masse leker, mat og vann retter, og en tilførsel av mat valpen har allerede spist.
Grooming
Håndtere puddel ofte vil hjelpe ham til å godta profesjonell grooming.

puddel valper har veldig tykk pels. Du trenger å børste hunden daglig. Valpen trenger også å se en profesjonell hundefrisør hver månedene for å unngå sammenfiltret og flokete hår. Håndtering valpen ofte vil hjelpe ham å tilpasse seg deg og hundefrisør.
Trening
trene valpen tidlig å gå frivillig i bånd som pudler trenger mye mosjon .

puddel valper er aktive og trenger daglig mosjon, helst lange turer. Valpen vil også dra nytte av en rekke leker samt interaktiv lek perioder med dere. Poodles er en intelligent rase, og hvis ikke gitt leker for lek de sannsynligvis vil speide ut mindre ønskelig substitutter på egenhånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149675.html

Previous:
Next:

Racing skole