Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Slik starter en trafikk skole

Hvis du er interessert i å åpne din egen trafikk skole, er du heldig. Det har aldri vært større sjanse for en vellykket karriere som en trafikk skole instruktør eller eier enn de er nå. Med flere og flere sjåfører som deltar skoler som en måte å redusere poeng og unngå mer alvorlige straffer, kan dette vise seg å være en utrolig vellykket bedrift. Instruksjoner
en

Se etter en franchise hvis du trenger litt veiledning eller hvis du ikke har erfaring til å starte på egen hånd. Mange trafikk skoler, særlig de tilbyr på location klasser, underentrepriser til små bedrifter i bytte for enten en ned betaling eller en liten prosentandel av inntektene. Dette er en god avtale hvis du velger en stor skole, da dette kan være i stand til å tilby henvisninger.
2

Kontakt din lokale Chamber of Commerce å finne ut reglene om nye bedrifter i ditt område. Foruten å registrere din bedrift med et offisielt navn, må du kanskje å få en Tax ID-nummer, får en egen bankkonto eller fylle ut andre papirer for å gjøre prosessen lovlig.
3

Finn kvalifisert instruktører. Spesielt i begynnelsen, er det viktig å ha folk som vet hvordan de skal håndtere store grupper av studenter og forstå reglene for trafikksikkerhet og byen forskrifter, for å kunne få et navn og rykte.
4

Skaffe alle nødvendige kursmateriell fra DMV eller din sponsor selskapet. Mest trafikk skolen vil trenge en rekke elementer før de starter, inkludert en tilgjengelig plassering for klasser (komplett med seter, en tavle og en projektor eller storskjerm). Du vil også trenge noen offisielle videoer som skal vises for studentene og er offisielt nødvendig som en del av den pedagogiske prosessen.
5

Vurdere å starte en Internett-trafikk skolen hvis du ønsker å gjøre unna med en mange av de på stedet utgifter. Mens du må investere et betydelig beløp for å starte (hovedsakelig på en profesjonell nettside), utgiftene nesten borte etter at opprinnelige investeringen. Dine viktigste utgiftene etter at nettsiden er oppe vil være for reklame og nettverksbygging.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149698.html

Previous:
Next:

Racing skole