Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Power Shift en Mustang

The Ford Mustang er en av de mest populære amerikanske muskelbiler og har vært siden oppstarten i 1964. Mens det er vanlig som en gate bil, gamle og nye Mustangs er også ofte dra-kjørte med stor suksess. Når det gjelder å dra racing, den raskeste bilen i en rett linje vinner, så alt sjåføren kan gjøre for å holde akselererer så raskt som mulig er bare kommer til å hjelpe. Makt skiftende er raskere enn konvensjonelle skiftende, og kan noen ganger gi bedre drag racing ganger. Instruksjoner
en

Ta med omdreininger opp et par tusen RPM og la ut clutchen jevnt når den først tar av. Poenget er å minimalisere hjulspinn mens optimalisere akselerasjon, så det punktet hvor du tar turtallet opp og slipper clutchen avhenger av kjøretøyet.
2

Accelerate med gasspedalen helt til gulv til motoren er på eller nær redline eller er på det punktet i powerband hvor det er å produsere mest mulig strøm.
3

Preload shifter ved å trekke forsiktig tilbake på girkule til forberede seg skift, men ikke faktisk flytte spaken ut av utstyret før du er klar til å skifte.
4

Trå inn clutchen uten å løfte av gasspedalen og samtidig betjene girspaken så raskt som mulig til det neste høyere gear. Turtallet på motoren vil gå opp et par hundre for den korte tiden at girkassen er i fri og motoren er fortsatt turtall.
5

Accelerate inn det neste giret. Hvis det gjøres riktig, bør bilen bare stoppe akselererende for et brøkdels sekund før det overspenninger fremover igjen. Husk at skifte til den neste høyeste giret må gjøres raskt og problemfritt, for å unngå at motoren over-turtall, knaser tannhjul og muligens skade transmisjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149672.html

Previous:
Next:

Racing skole