Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Shift Når Racing

Å kjøre en racerbil raskt og problemfritt er noe som tar mye praksis. Det er mange forskjellige ting som skjer samtidig, og de er alle skjer ekstremt hurtig. Bremsing, svinging, styre-og nedgiring er noen av de grunnleggende aspektene ved å kjøre en bil i en racing-miljø. Sjåføren må være fullstendig klar over alle disse forskjellige elementene samtidig ikke flyr av banen eller kjører inn sjåføren ved siden av dem. Du trenger
Race bil
Race track
Vis Flere Instruksjoner
en

Shift jevnt, men raskt. Poenget med å kjøre en racerbil er godt å komme seg rundt banen så raskt som mulig. Men det er også svært viktig å kjøre jevnt, siden dette kutter ned på slitasje på mekaniske deler på kjøretøyet og vil faktisk hjelpe deg kjøre fortere. Jevn kjøring fører til roligere kjøring, betyr roligere kjøring mer presisjon og mer presisjon betyr mer fart.
2

Shift når motoren er på toppeffekt hvis du akselererer. Dette er vanligvis, men ikke alltid, ved eller nær motorens rødmerke, som er merket som en rød linje eller markering av noe slag på turtallsmåler. Hvis du føler at bilen ikke akselererer lenger og motoren er ikke i redline, skifte til det neste giret, som senker turtallet tilbake til den sterkeste delen av motoren makt band og bedre akselerasjon. Ideelt sett, når du kjører en racerbil på hastigheten du bør være enten akselererende, bremser eller svinger.
3

Gir ned når bilen er fortsatt i en rett linje før du går inn i et hjørne. Når du kjører en racerbil er det viktig å lære å gire ned og bruke bremsene på samme tid. Mens høyre fot er å trykke på bremsen, bør din venstre fot skal trykke inn clutchen mens du girer ned for den kommende sving. Dette vil bidra til bilen holde seg stabil når girkasse downshifts gjennom girene, samt kontroll vektoverføring.
4

Bruk hæl-og-tå teknikk for å gire ned. Dette er en grunnleggende ferdighet når det kommer til skikkelig kjøre en racerbil for maksimal hastighet og glatthet rundt en racerbane. For å bruke denne teknikken, bremser med hælen på høyre fot. Som du trykke ned bremsen, pivot toppen av foten din og bruke ballen av foten din til å trykke samtidig på gasspedalen. Samtidig vil du bli trykke inn clutchen med venstre fot. Som du tar turtallet opp mens du bremser, girer ned til neste lavere gear. Dette vil gjøre seg skiftende mye jevnere, siden motoren allerede på høyere turtall at den neste lavere gir ville ha satt den på. Dette vil også hindre girene fra sliping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149670.html

Previous:
Next:

Racing skole