Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

DUI skoler nær El Cajon, California

Drivere arrestert for kjøring under påvirkning (DUI) er ofte nødvendig å ta kurs ved en lisensiert DUI skolen før gjenvinne kjøring privilegier. Disse kursene lærer om sikker kjøring samt alkohol og narkotika bevissthet. Det er fire DUI skoler i nærheten av El Cajon, en forstad til San Diego. Alle skolene er innenfor San Diego County, og er godkjent av El Cajon tingrett. ACCORD DUI

ACCORD er en DUI program for folk som har blitt arrestert for og dømt for kjøring under påvirkning. Program deltakere må ha en henvisning fra rettssystemet. ACCORD er en state-lisensiert program, og finansiering kommer fra United Way, veldedige donasjoner, og fylke og føderale kilder. ACCORD ligger i La Mesa, ca 10 minutter fra El Cajon.
MAAC DUIP

MAAC Driving Under the Influence Program (DUIP) er en rådgivning program for mennesker arrestert og dømt for fyllekjøring. Programmet gir individuell og gruppevis rådgiving, samt utdanning til de som har blitt henvist av rettssystemet, prøvetid avdeling, eller Department of Motor Vehicles. De fleste deltakerne delta i programmet en gang i uken, deltar i en gruppe møte samt en pedagogisk sesjon. Tjenestene leveres i både engelsk og spansk. Den MAAC bygningen er i Chula Vista, omtrent 20 miles fra El Cajon.
Sdsu DUIP

San Diego State University tilbyr en DUI program gjennom Senter for alkohol og narkotika Studies. Deltakerne må ha en henvisning, men det kan være fra San Diego County, delstaten California eller en annen stat. Programmet gir undervisning og veiledning. Det er seks forskjellige programmer, avhengig av graden av avgiften, alt fra seks uker for en alkohol-relaterte uvøren kjøring kostnad til 18 måneder for flere eller gjenta lovbrudd. Senteret ligger i Keamy Mesa området i San Diego, en 20-minutters kjøretur fra El Cajon.
Occupational Health Services

Occupational Health Services i San Diego opererer en DUI program for dømte lovbrytere. Programmene er skreddersydd til den overbevisning, og inkluderer kortsiktig utdanning for hensynsløs kjøring og tre-og seksmåneders kurs for DUIs. Utdanning klasser er nødvendig, som er kollektiv og individuell rådgivning økter, begge er tilgjengelig på engelsk og spansk, og oppfølging og sporing tjenester leveres for å overvåke suksessrate. OHS ligger i San Marcos, en 40-minutters kjøretur fra El Cajon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149737.html

Previous:
Next:

Racing skole