Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan gjøre en Wheelie på en Suzuki Katana

The Suzuki Katana er en kraftig og effektiv motorsykkel på veien eller sporet. Kjent for sin hurtighet, manøvrerbarhet og kjørekomfort, har motorsykkelen blitt et populært valg både for nye og erfarne ryttere i alle aldre. Selv om ikke teknisk sett en "stunting" motorsykkel på noen måte, er Katana fortsatt i stand til noen vanskelige manøvre, som for eksempel wheelies, når du er i en bortgjemt og trygt område å gjøre det. Ha det gøy og øke akselerasjon hastighet ved å lære hvordan å wheelie din Suzuki Katana trygt og effektivt. Instruksjoner
Strøm wheelies
en

Stand over motorsykkelen med det kjører i nøytral på startstreken av sporet eller den ene enden av en lang praksis område. Trekk i clutch og flytte motorsykkelen i første gir.
2

Begynn å rulle frem ved å rulle på gassen jevnt og sakte la ut clutchen. Når du er i en hastighet som er behagelig nok til å sette begge føttene på pinnene, lene seg fremover på sykkelen og rulle gassen tilbake raskt. Gjør denne bevegelsen som væske som mulig for ikke å overdrive wheelie. Fronten av motorsykkelen vil stige opp fra bakken.
3

Rev motorsykkelen hele veien til den røde linjen i første gir for å trekke fronten på motorsykkelen opp i luften. Dette vil ikke være en høy eller lang wheelie, men er et flott utgangspunkt. Når du treffer den røde streken, trekke i clutch og skiftet til andre. Front end vil falle ned igjen. Ikke en eller annen grunn, aktivere front brems, mens forhjulet er i lufta, da dette vil føre til at sykkelen til å krasje ved kontakt fortauet.
Clutching Up

4

Begynn ridning på et moderat tempo i andre eller tredje gir. Vær sikker på at du har rikelig med plass foran deg før du begynner utførelsen av et "Clutch Up"
5

Pull i clutch som om å skifte til det neste giret, men ikke trykk på girspaken. I stedet rev motorsykkelen ved å rulle tilbake på gassen jevnt og raskt. Slipp clutch raskt (men så smidig som mulig) og len deg forover for å oppveie effekten av motorsykkelen.
6

Gjenta denne øvelsen flere ganger for å bli komfortabel med bevegelser. Fronten av motorsykkelen kan hoppe bare litt før du finne ut riktig mengde gass og clutch for å gi motoren. Husk å aldri traff fronten brems med hjulet i luften.
7

Utfør en skikkelig wheelie ved å trekke i clutch, ruse motoren, lener seg litt fremover og deretter slippe clutchen. Pass på å dekke bakbremsen med høyre fot som det vil holde motorsykkelen fra bla hvis du gir den for mye gass.
8

Hold gassen i en jevn stilling for å holde forhjulet i luften. Ta med forhjulet ned ved å trekke i clutch eller trykke mykt på bakbremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149657.html

Previous:
Next:

Racing skole