Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan bruke trafikk skole å holde en ren kjøring posten

Du trenger ikke å vente til du får poeng i lisensen din før du går til trafikk skolen. Mer trafikk infractors blir nå rettet til å ta klasser i defensiv kjøring. Hvis du har fullført de nødvendige kurs, du vanligvis opprettholde din ren kjøring posten, og ingen brudd blir rapportert til forsikringsselskapet. Instruksjoner
en

Kontakt en trafikk skole så snart du mottar et sitat, fartsovertredelse billett eller noen form for trafikk brudd. Selv om du ikke er retten pålagt å ta et kurs, da dette vil hjelpe deg å holde en ren kjøring posten og kan redde deg fra å få poeng når en annen oppstår brudd.
2

Tilbud om å ta et kurs som en måte å holde problemet ut av postene. Mange domstoler kan tilby dette alternativet, men ikke alle trafikk inspektører vil foreslå det som et første alternativ. Spør om det er mulig å unngå å betale for en billett ved å melde deg på trafikk skoler.
3

Bruk en trafikk skole godkjent av biltilsynet og din lokale rettssystemet. Dette vil sikre at din kjøring posten forblir ren (posten blir automatisk fjernet og forseglet når du har fullført kurset), og at din forsikringspremie ikke øke på grunn av brudd. Forsikringsselskaper kan ikke vise forseglede poster.
4

Husk at du ikke har lov til å bruke trafikk skolen mer enn en gang hver 18. måned. Det finnes unntak fra regelen, men de er på rettens skjønn. Unngå trafikk brudd og problemer hvis du vet du ikke vil være lovlig i stand til å redusere poeng gjennom kurs.
5

Bruk en trafikk skole for å unngå brudd blir registrert i den offentlige kjøring posten (den forsikring Selskapet har tilgang til). Dersom brudd gjør det i posten, kan du være bedre å ta en annen type kurs eller betale boten enn å tilbringe en hel dag i trafikken skolen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149697.html

Previous:
Next:

Racing skole