Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Gjør du ta Traffic School i staten You Got Your Ticket In?

Motta en out-of-state trafikk billett betyr at du er pålagt å følge prosedyrene for å betale bøter, og opptrer i trafikken domstol og annen lovgivning i denne stat. Trafikk skolen, enten på nettet eller i person, kan eller ikke kan være et alternativ for deg, og trafikken skolepolitikk kan variere fra stat også. Trafikk skole
p Hvis du mottar en fartsbot, for å kjøre på rødt lys når, eller for et annet lovbrudd som kan klassifiseres som et "bevegelig brudd," du har muligheten i de fleste stater å melde deg på en trafikk skole eller defensiv kjøring kurset. Dette er en måte å slette din billett fra din kjøring posten, holde forsikring priser fra økende og fjerne poeng mot deg på førerkort. Husk imidlertid ikke at melde deg i en trafikk skole ikke bety at du ikke trenger å betale bøter i forbindelse med trafikken billett.
Out-of-State Trafikk Billetter |
p Hvis du kjører i en annen stat enn den du bor i, og du mottar en trafikk billett, vil du vanligvis ikke bli pålagt å ta trafikk skole i staten at du fikk din billett i, hvis du kan bevise din bosted i en annen stat, og så lenge du velger en trafikk skole som oppfyller kravene i staten der du fått billett. Hvis du har mottatt en out-of-state trafikk billett, og ønsker å finne ut om trafikk skolen er et alternativ, kan du kontakte DMV i den tilstanden.
Online trafikk skolen

annen trafikk skolen alternativ som har blitt stadig mer populært de siste årene, spesielt for førere som fått billetter i stater at de ikke lever i, er online trafikk skolen. Flertallet av stater som tillater sjåfører å ta trafikk skole for å klare poeng ut av sin kjøring posten også at sjåførene muligheten til å melde deg på en online klasse. Husk, det er viktig å sørge for at trafikken skolen (online eller i-person) som du er å melde deg på er godkjent av staten før du registrerer deg.
Trafikk skole By State

Trafikk skolepolitikk og forskrifter varierer fra staten. Mens de fleste stater tilbyr sjåførene muligheten til trafikk skolen, noen få stater ikke. I tillegg har hver stat som tillater sjåfører å reparere deres kjøring posten ved å fullføre en trafikk skole kurset også egne bestemmelser om hvilken type trafikk skolen som du kan ta, og hvor mye tid du har lov til å melde seg inn og fullføre en state-godkjent kurs.
Lære mer

Den beste måten å lære mer om trafikk skolen og om dine muligheter for ut av staten billetter er å kontakte den aktuelle grenen av DMV eller trafikk domstol. Pass på at du er fullt informert om kostnadene for alle de avgifter involvert, og hvorvidt lokalt eller online trafikk skolen er et alternativ for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149707.html

Previous:
Next:

Racing skole