Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan bli en F1 Racer

For å lykkes i å gå inn i verden av F1 racing, må du starte veldig tidlig i livet. Førere som nå Formula One, den øverste nivå i internasjonal motorsport, vanligvis starter nesten så snart de kan gå. Innhente opplæring og erfaring som kreves for å bryte seg inn i F1 tar år med innsats, naturlig dyktighet og masse penger. Serien er euro-sentrisk så hvis du ikke bor i Europa, beveger det vil definitivt hjelpe. Du trenger
Mye penger
Vis flere instruksjoner
en

Start-go-kart på et tidlig alder. 2008 Formula One verdensmester Lewis Hamilton var en gokart mester som barn. Han er ikke alene i historien om Formula One. Karting bidrar til å bygge erfaring og dyktighet.
2

Bestem hvilken serie du ønsker å delta. Mange moderne F1 førere startet med produsenten serie racing, slik som Formel Ford eller Formel Renault. Disse seriene er basert i Europa.
3

Søk om Federation Internationale de l'Automobile (FIA) konkurranse racing lisens. FIA er motorsport 'premiere sanksjonering kroppen, føre tilsyn med lisenser for de fleste racing-serien i verden. Andre typer lisenser finnes hvis du ønsker å gå rally, som ikke er dekket under konkurransen racing. Det er en avgift involvert, og du må søke gjennom lokale drivere klubb av lokaliteten hvor du har tenkt å rase.
4

Flytt fra produsenten serie racing opp til GP2 eller Formel 3-serien. Flere drivere på 2010 F1 grid kjørt i GP2-serien, inkludert Kamui Kobayashi, Vitaly Petrov, Adrian Sutil og 2008 verdensmester Lewis Hamilton. F1 team ønsker å ansette nye talenter ofte rekruttere GP2 drivere.
5

Vær villig til å bli testfører for en F1-team. Ikke alle førere av en F1-teamet er på rutenettet, på hvert løp. Testkjører som Luca Badoer og Pedro de la Rosa har blitt overført fra test kjøring til racing i F1 hendelser. Hvis du er tålmodig og forbedre dine ferdigheter, kan test kjøring hjelpe deg å komme inn i en F1 bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149664.html

Previous:
Next:

Racing skole