Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan kan jeg få trafikk skole på internett?

Trafikk billetter koster deg penger. Du må betale for retten for henvisningen, og du kan møte en økning i forsikringsutbetalinger. I noen tilfeller vil fullføre en godkjent trafikk skolen hjelpe deg å få en billett avvist eller fjernet fra din faste posten, noe som vil bidra til å forhindre en økning i forsikringskostnader. For ekstra komfort, mange domstoler nå godkjenne Internett-trafikk skoler. Internett-trafikk skoler er eget tempo, og sertifisering er sendt til deg på e-post og e-post. Du trenger
Trafikk billett
Drive lisens
kreditt-eller debetkort
Vis flere instruksjoner
en

Finn en online trafikk skolen som er godkjent i fylket og staten der du fått billett. Online-trafikk skolen, for eksempel, er kun godkjent i noen få stater --- California, Arizona, Florida og Texas. Trafikk School Online, derimot, er godkjent i 22 stater.
2

Ring retten oppført på billetten for å kontrollere at Internett-trafikk skolen du har valgt er godkjent av denne retten. Mange online kurs vil indikere hvilke domstoler eller fylker der de ikke er godkjent under registreringsprosessen.
3

Meld deg på online trafikk skolen. Velg staten og fylket der billetten ble utstedt. Skriv inn ditt fulle navn, adresse, førerkort nummer, saksnummer og kreditt-eller debetkort informasjon. Hvis tilbudt, velge om du vil sende kursbevis til retten. Når betalingen er godkjent, vil du bli logget inn og være i stand til å starte defensiv kjøring program.
4

Fullfør trafikk og defensive driving kurs på nettet. Instruksen omfatter lese om defensiv kjøring taktikk og trafikkregler. Internett-trafikk skoler er vanligvis i eget tempo, men noen domstoler krever at et godkjent trafikk selvfølgelig være gjennomført innen ett år eller mindre av datoen billetten ble utstedt. Kontakt domstol eller lese billetten for å finne ut om tidsbegrensninger.
5

Før defensive driving test. Du er vanligvis nødvendig å passere 80 prosent av spørsmålene før en ferdigattest er utstedt. Sertifikatet er sendt til deg, er varsling utstedt til deg via e-post og sertifisering er sendt til retten, hvis spesifisert under registreringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149722.html

Previous:
Next:

Racing skole