Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan bruke trafikk skole for å redusere Forsikring Priser

Flere sjåfører nå bruker trafikk skole for å redusere sine forsikring priser. Denne ordningen mellom sjåførene og deres forsikringsselskaper tillater bileiere til å bruke trafikk skoler som en måte å hindre fremtidige økninger, og forhandle en gjeldende rabatt. Systemet krever litt planlegging, så det er viktig å forstå de fine print før du signerer den. Instruksjoner
en

Spør forsikringsselskapet om det tillater trafikk skolegang for å redusere dine priser. De fleste selskaper gjør, men din kan ha krav om kurs type og lengde, og om online skoler er tillatt.
2

Meld deg på trafikk skolen når du mottar et sitat eller billett. Mens du har 18 måneder å gjøre det, viser melde tidlig god tro og kan oppmuntre ditt forsikringsselskap for å gi deg en enda større prisreduksjon.
3

Velg trafikk skoler som tilbyr "Point og Forsikring reduksjon programmer. " De fokuserer på å hjelpe sjåfører som begikk trafikk brudd i løpet av de siste 18 månedene, og krever ingen test på slutten av kurset. Programmet er kun tilgjengelig i enkelte stater, men er direkte koblet til forsikring priser, noe som betyr at du automatisk kvalifisert for en reduksjon hvis du delta etter et brudd.
4

delta defensive driving kurs som er knyttet til krenkelser. Trafikk skoler ofte spesialister på fartsbøter, men de kan tilby spesielle kurs for unge sjåfører, lovbrudd begått under bykjøring (for eksempel feil parkering og u-svinger) og kollisjoner.
5

Husk at reduksjonen gjelder bare hvis du ikke begå en ny straffbar handling innen rimelig tid, vanligvis 2 til 3 år. Hvis du gjør det, selskapet ofte kan øke prisene til samme beløp de var før du fikk reduksjon, og kan også gi deg en høyere premie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149699.html

Previous:
Next:

Racing skole