Du kan konvertere en lukket tilhenger til en campingvogn?

Hvis du eier en lukket tilhenger, har du kanskje lagt merke til at de er romslige, stor og mye som en campingvogn. En campingvogn er en enkel struktur som gir ly for regn, vind og snø. Det er også slept rett bak bilen. Lukkede tilhengere har en sterk ramme, og de er ofte omgjort til en campingvogn ved å gjøre bare noen få endringer. Trailer Basics

Det grunnleggende om å konvertere et lukket trailer inn i en campingvogn start med de enkle behov. Under en campingtur du vil ønske å holde varmen, så isolerende tilhengeren er det første du må vurdere. Hvis tilhengeren har glassfiber vegger, kan du legge et lag med perle bord eller innvendig kryssfiner ved å skru den til lamellene limt på siden av tilhengeren vegger. Eller, oppføre en enkel ramme av en etter to planker og sikre kryssfiner til disse. Et lag med isolasjon i mellom de ytre og indre vegger vil skape et varmt miljø inne i traileren.
Air Vents

En annen viktig endring er å installere en luft ventil i tilhengeren. Dette gjøres ved å skjære et hull i taket på tilhengeren som tilsvarer bredden og lengden på luftventilen installasjon. En lufttett pakning eller gummi molding er installert rundt kanten av luftventilen, og hele enheten er forseglet med silikon. Luftventiler kan kjøpes på en RV (bobil) eller rekreasjons butikken. Sjekk din jernvarehandel også, og sørg for å kjøpe en utendørs luftventilen designet for boliger eller RVs.

Dører og Interiør

En dør er enkel nok å installere på en lukket tilhenger. Vanligvis er en sidedør mer praktisk enn bakdørene. Skjær ut en del av tilhengeren med en stikksag på siden og forsterke den delen med kryssfiner. Deretter fester du dør med hengsler til tilhengeren. Det andre alternativet er å bruke de eksisterende dørene allerede på tilhengeren som inn-og utreise områder. Da traileren er i stand til å bli brukt for transport og lagring av store gjenstander samt camping.
Interiør

Installer ditt kjøkken hjelpemidler, for eksempel en gasskomfyr eller camping komfyr og seng inni den nye camper. En rekke drives av gass må være nøye plassert for å unngå brannfare. Monter verktøy i et skap og et stabilt underlag. Sengene er laget med lys sponplater eller to-by-fire plater. Små madrasser brukes for sengetøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117572.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles