Slik gjenoppretter Golf Cart Batterier

Golf cart batterier er "dyp syklus" blybatterier. De skiller seg fra bilenes blybatterier i at deres platene er tykkere og færre i antall. De har derfor ikke får så pitted og vridd når dypt utladet som bilbatterier gjøre. Med mindre areal, har de ikke levering energi raskt, og er derfor bedre for avgivelse over tid i stedet for oppblåsingen nødvendige for å starte en motor. Som startbatterier, dyp-syklus batterier også erfaring "sulfation," belegget av blyplatene med svovel ioner fra elektrolytt, eller batterisyre. Dette svekker dens evne til å holde en belastning. Du trenger:
Epsom salter
Hansker
Vernebriller
Batterilader
Drill
Trestings lader
Hole caps
plast trakt

Vis mer Instruksjoner
en

Ta på hansker på grunn av mulige etseskader. Fjern batteriets kabler og flytte batteriet et sted med god ventilasjon for deg å jobbe.
2

fjerne plast cellepropper på toppen, hvis batteriet har dem. Ellers må du bore et hull i hver av de tre cellene. Du vil se hvor du skal bore på plast toppen av batteriet fordi hver celle vil ha "skygge merker." På slutten, vil du kobler dem med "hole caps," tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger.


3

Heat en liter destillert vann til ca 150 grader F-et sted mellom koking og lunken. Vann fra springen vil ikke være nok, siden de mineralene i det kan frakk batteriplatene.
4

Bland 10 ss. Epsom salter (magnesiumsulfat) i det oppvarmede vann.
5

Hell saltoppløsningen inn i traktene i hver av de tre hull i toppen av batteriet. Fyll dem til nivået til markeringene på batteriet.
6

Bruk laderen som fulgte med batteriet for å returnere den til en full lading. Hvis batteriet klarte å utflod, kan det være noe galt med laderen din. Vurdere en erstatning som er en oppgradering -. For eksempel en som bruker en dupp standby når batteriet er fulladet, unngå overlading

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117571.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles