Hvordan Tow Med en Ford Focus

The Focus er Fords entry-level økonomi sedan. Den ble introdusert i 2000 som en erstatning for Ford Escort. Mens Focus opprinnelig var tilgjengelig i kombi, sedan og stasjonsvogn, er 2010 Focus bare tilgjengelig som sedan. Selv om Focus er utstyrt med en firesylindret motor, 2000-2007 modeller er i stand til å slepe en tilhenger på opptil 1,230 pounds hvis bilen er utstyrt riktig. Ford anbefaler ikke sleper med 2008 og nyere modeller. Du trenger
Trekkrokens
Trailer ledningsnett pigtail
Badevekt
Vis flere instruksjoner
en

Ha en vekt-bærer stikk installert på Focus din på en hederlig trailer forhandler. Ikke bruk et stikk som klemmer på akselen eller bakre støtfanger.
2

Ha en trailer ledningsnett pigtail installert på Focus din på en leie senter eller trailer forhandler. Kontroller at kontakten på ledningsnett pigtail og tilhengeren elektriske kontakten er kompatibel som det er forskjellige typer kontakter.
3

Hitch traileren til Focus og koble tilhengeren sikkerhet kjeder til kroker på hengerfestet. Pass på at kjedene er krysset under traileren tungen for å støtte det i tilfelle av en hindring svikt.
4

Koble trailer elektriske kontakten til ledningene pigtail på Focus ditt. Test blinklys, bremselys og parkering lysene på tilhengeren.
5

Pass på at du ikke overbelaster trailer. Husk at trailer tauing kapasitet oppført i brukerhåndboken er en samlet vekt for tilhengeren og lasten. Fordele vekten på tilhengeren. Kontroller at tilhengeren tungen vekt er 10 til 15 prosent av den totale vekten av tilhengeren. Bruke et bad skala for å veie tungen før haiket tilhengeren til bilen. Tow tilhengeren til en kommersiell skala (sjekk gule sider) og har den veide hvis du ikke er sikker på det innlagte vekten av tilhengeren.
6

Practice tauing trailer på en ikke-travel gate eller parkeringsplass. Brems i god tid og gjøre svinger bredt for å unngå å treffe fortauskanter. Gå saktere enn normalt for å unngå skade på Focus eller tilhengeren. Skifte til et lavere gir for å holde overføring fra overoppheting.
7

Stopp og sjekke stikk og elektriske koblinger hver 50 miles mens tauing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117541.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles