RV Insurance Krav

Rekreasjonskjøretøy er biler utstyrt med boareal og fasiliteter som finnes i et hjem, slik som kjøkken, bad og soverom. Forsikringen kreves for RVs bestemmes av mange faktorer, for eksempel staten eieren bor i, enten RV har et lån på den eller er betalt av, ønsker størrelsen på RV og egenandelen RV eieren å bære på kjøretøyet . Full dekning Krav

Alle RVs må ha minimum forsikring som kreves av staten eieren bor i, men en RV eier kan ha mer enn minstekravet. RV eier må bære full dekning forsikring hvis eieren har et lån på RV fra en bank eller lån byrå. Mengden av full dekning forsikring er bestemt av verdien av RV og egenandelen eieren ønsker å videreføre politikken. Egenandelen er mengden av penger eieren er ansvarlig for før forsikringsselskapet betaler et beløp for skader.
Størrelse på RV

Hver stat har også forskjellig RV forsikring krav avhengig av størrelsen på RV. Jo større RV, jo mer skade RV kan påføre andre motorvogner. Dette ansvaret krever RV eieren å bære en høyere minimum av ansvarsforsikring enn det som kreves av en bil eier. En RV som har blitt tilpasset koster mer å reparere, så RV eieren må også ta hensyn til dette.

Statlige krav

Hver stat har forskjellige RV forsikring krav akkurat som staten kravet for en bil. RV eieren kan kontakte statens Department of Motor Vehicles for å finne ut hva den aktuelle statens minstekrav for forsikring. For eksempel krever delstaten Missouri en RV eier å bære ansvarsforsikring verdsatt til $ 25.000 per passasjer, $ 50.000 per person for personskade og et minimum ansvarsforsikring på $ 10.000 for skade på eiendom. Hver stat har også straffer som kan idømmes dersom RV eieren ikke bære minimum forsikring krav på kjøretøyet sitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117718.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles