John Deere Gator Fakta

John Deere er en leder i ikke bare gressklippere, men også i multi-purpose nyttekjøretøyer. Den første John Deere Gator bilen kom ut i 1993, siden da mange modeller og varianter har blitt tilgjengelig --- legge til populariteten og suksessen til Gator. Modeller

flere modeller av Gator kjøretøyene er plassert i tre kategorier, inkludert kompakt, tradisjonelle og høy ytelse. Den kompakte serien er designet for det meste for hjemmebrukere og for lett arbeid --- det inkluderer Gator CS og Gator CX.
CS & CX modeller

Gator CS har en 249cc, 8hk motor laget av Kawasaki. The Gator CX er 10HP, 286cc --- også laget av Kawasaki. CVT girkasse er standard på begge bilene og er i stand til å frakte £ 400. innenfor deres sammensatte lastekasse, som har et volum på 5 kubikkfot. Tauing grensen på begge nyttekjøretøyer er £ 600.

Toppfarten er også den samme for de to modellene som de kan bevege seg i en toppfart på rundt 15 mph.

Compact Gator Bruker

De kompakte serien Gator biler kan brukes for hagearbeid, landskapsforming, og lette varebiler oppgaver rundt i huset. Den kompakte størrelsen på disse kjøretøyene hjelper på manøvrering og nå steder hvor en pickup lastebil --- eller andre kjøretøy --- er for stor til å gå.
Heavy Duty Gators
< p> Denne serien består av biler som kan brukes for heavy duty arbeid på gårder, og andre arbeidsplasser. De brukes ofte for manøvrering inn i vanskelig tilgjengelige steder raskt, så vel som for transport av materialer.
TS, TX, og TH modeller

TS modellen er første bilen i John Deeres Heavyduty lineup. Den har en 10 HK, 286cc Kawasaki-motor, og er i stand til å hale opp til 500 kg. i sin stål lasteplan, som har et volum på 10 kubikkfot Det kan taue opp til 900 kg.

TX-modellen har en kraftig 13HP, 401cc Kawasaki motor, og det er i stand til å frakte opptil £ 600 . med en slepe grense på £ 1000. TH 6X4, den tredje modellen i serien har en 19hp, 675cc Kawasaki motor med to sylindere og kan hale opp til £ 1000. med en slepekapasitet på opptil 1400 kg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117627.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles